Πολίτες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ ψάχνουν τρόπο για να φύγουν – Ακυρώνονται πτήσεις

Σκηνικό χάους

 

Αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν πτήσεις προς το Ισραήλ εν μέσω κλιμακούμενης έντασης με το Ιράν, όπως αναφέρουν το Times of Israel, επικαλούμενο ρεπορτάζ.

Υπάρχουν μάλιστα πληρώματα που αρνούνται να πετάξουν προς το Ισραήλ, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδονται!

Την ίδια ώρα περίπου 70.000 επιβάτες φέρεται να βρίσκονται στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν του Τελ Αβίβ, με κάποιους να προσπαθούν να προλάβουν τις τελευταίες πτήσεις για να φύγουν εκτός Ισραήλ!

Οι εντάσεις ασφαλείας στο Ισραήλ έχουν αυξηθεί μετά την ανακοίνωση του Τελ Αβίβ για την δολοφονία του Σουκρ, 63 ετών, σε αεροπορική επιδρομή σε κτίριο στη νότια Βηρυτό το βράδυ της Τρίτης. Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε την δολοφονία του Σουκρ το βράδυ της Τετάρτης.

Ώρες αργότερα, η παλαιστινιακή αντιστασιακή οργάνωση Χαμάς είπε ότι το Τελ Αβίβ δολοφόνησε τον επικεφαλής του πολιτικού της γραφείου, Ισμαήλ Χανίγιε, σε μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή με στόχο την κατοικία του στην Τεχεράνη. Ο Haniyeh είχε φτάσει στην ιρανική πρωτεύουσα για να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου προέδρου του Ιράν, Masoud Pezeshkian.

Οι φόβοι για έναν πλήρη περιφερειακό πόλεμο εναντίον του Ισραήλ έχουν αυξηθεί, την ώρα που ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, φέρεται να έχει δώσει διαταγή για άμεσο χτύπημα κατά του Ισραήλ.

Πηγή: https://www.el.gr/

- Advertisement -