Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Άνοιξαν οι ουρανοί στη Λάρισα

Απότομη αλλαγή του καιρού. Κακοκαιρία με καταιγίδες έπληξε τη Λάρισα.

 

Με έντονη βροχόπτωση ξύπνησε σήμερα η Αγιά Λάρισας. Από τον καύσωνα, το σκηνικό του καιρού άλλαξε ραγδαία με κακοκαιρία να χτυπά νωρίς το πρωί την περιοχή.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στις 8 το πρωί «άνοιξαν» οι ουρανοί, ενώ σε κάποιες περιοχές υπήρξε και χαλαζόπτωση. Μάλιστα, πλημμύρισε προς στιγμή ο δρόμος Λάρισας – Αγιάς σε συγκεκριμένο σημείο.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για αυτή την απότομη αλλαγή με καταιγίδες, ειδικά προς τα βόρεια της χώρας, Μακεδρονία και Θράκη, ενώ σύμφωνα με τον διευθυντής της ΕΜΥ, κ. Θεόδωρο Κολυδά ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην περιοχή της Χαλκιδικής. Βροχές θα σημειωθούν μετά το μεσημέρι και στην Αττική, στα βόρεια κυρίως του νομού.

Οι θερμοκρασίες θα είναι πιο φυσιολογικές για την εποχή τις επόμενες ημέρες, με την υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Τι ώρα θα βρέξει στην Αττική σήμερα

Από το μεσημέρι και έπειτα τα βόρεια της Αττικής θα δεχτούν ένα κύμα βροχοπτώσεων, οι οποίες δεν φαίνεται να προβληματίζουν. Στον χάρτη του windy, βλέπουμε τις καταιγίδες να ξεσπούν μετά τις 2 το μεσημέρι και να διαρκούν έως και το απόγευμα, περίπου στις 5 με 6.

- Advertisement -