Επεισόδιο Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή: «Δειλός ήσουν πάντα, ουστ!»

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των δύο ανδρών.

Άναψαν για τα καλά τα αίματα ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Κύρωση της από 28.3.2024 Επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς – Έργο ΧΙΙ, Παράρτημα 14 της από 6.9.2018 κύριας Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος “Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος” και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της υγείας» οι δύο πολιτικοί ήρθαν σε σφοδρότατη αντιπαράθεση.

Αφορμή αποτέλεσε και πάλι το θέμα των συνταγογραφήσεων των ανασφάλιστων πολιτών που ήταν εξάλλου και η αφορμή του φραστικού επεισοδίου της περασμένης Δευτέρας ανάμεσα στον κ. Πολάκη και την Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Συρεγγέλα.

Όταν ο κ. Γεωργιάδης πήρε τον λόγο διαβάζοντας την σχετική Υπουργική Απόφαση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «εξερράγη» αποχωρώντας εκνευρισμένος από την αίθουσα της Βουλής.

Ακολούθως ο Υπουργός Υγείας ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην φύγει.

Πολάκης: Ξαναδιαβάστε κύριε Γεωργιάδη την απόφαση. Μιλούσε για νοσοκομειακή περίθαλψη η ΚΥΑ. Ξαναδιαβάστε τη νομοθετική διάταξη που μιλούσε για εξετάσεις ή συνταγογράφηση και όχι νοσοκομειακή περίθαλψη
Γεωργιάδης: Καθίστε κάτω. Μη φύγετε!
Πολάκης: Γιατί μας δουλεύετε!
Γεωργιάδης: Προκαλέσατε και άλλη φορά. Σε μένα δεν μπορείς να κάνεις αυτά που έκανες στην κυρία Συρεγγέλα. Άρα κάτσε εδώ να ακούσεις. Φεύγεις; Βάλτο στα πόδια. Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα. Φύγε. Ουστ!
Πολάκης: Να ανακαλέσεις. Είπε ουστ, το ακούσατε;
Γεωργιάδης: Κάτσε κάτω να ακούσεις
Πολάκης: Το ακούσατε; Είπε ουστ.

Δείτε μετά το 2ο λεπτό τις φωνές Πολάκη και Γεωργιάδη:

- Advertisement -

Πηγή EL