Ντουμπάι: Κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και βρέθηκε η ίδια στη φυλακή

Η Τόρι Τόιλ, που εργάζεται ως αεροσυνοδός, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν κατήγγειλε τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό και ξαφνικά βρέθηκε στη φυλακή

 

Η ιστορία μίας αεροσυνοδού από την Ιρλανδία η οποία βρίσκεται «παγιδευμένη» στο Ντουμπάι σε μία σοκαριστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας αναδεικνύει τον εφιάλτη που βιώνουν πολλές γυναίκες σύζυγοι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Τόρι Τόιλ, που εργάζεται ως αεροσυνοδός, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν κατήγγειλε τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό, ενώ φέρει μελανιές και σημάδια στο σώμα της που μαρτυρούν τα βασανιστήρια που έχει βιώσει.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, η 28χρονη αεροσυνοδός της Emirates κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση στο σπίτι της και εκπρόσωπος της νομικής ομάδας Detained in Dubai υποστήριξε ότι ο Νοτιοαφρικανός σύζυγός της την καταδίωξε με ένα μαχαίρι και την γρονθοκόπησε, ενώ της χτύπησε το χέρι στην πόρτα του μπάνιου, καθώς προσπάθησε να της το σπάσει.

Το αδιανόητο της υπόθεσης είναι πως η καταγγέλουσα βρέθηκε… στη φυλακή, όταν συνελήφθη επειδή αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κάτι που διώκεται ποινικά στα ΗΑΕ, ενώ κατηγορήθηκε και για κατάχρηση αλκοόλ. Στην αεροσυνοδό απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ κατασχέθηκε το διαβατήριό της.

Στο πλευρό της Τόιλ έχει ταχθεί η πολιτική ηγεσία της Ιρλανδίας, με την αρχηγό του Σιν Φέιν, Μαίρη Λου ΜακΝτόναλντ να ασκεί πιέσεις στον πρωθυπουργό για να συμβάλει στην άμεση απελευθέρωσή της. Η κίνηση αυτή φαίνεται πως είχε αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας το διαβατήριο παραδόθηκε ξανά στην 28χρονη, ενώ έγινε άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Το μόνο που αναμένεται τώρα είναι να δρομολογηθεί η επιστροφή της στην Ιρλανδία.

 

- Advertisement -