Αντώνης Σαμαράς: «Τρώμε τη μία ταπείνωση μετά την άλλη, από Αλβανούς, Σκοπιανούς και Τούρκους»

Πρώτη δημόσια παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά τις ευρωεκλογές

«Τρώμε την μια ταπείνωση μετά την άλλη, από Αλβανούς, Σκοπιανούς, Τούρκους», είπε αναφερόμενος στα εθνικά ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Γνωρίζω πολύ καλά τι είναι άσκηση πιέσεων από φίλους, είναι συνήθως για το δικό τους συμφέρον», πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» από τις εκδόσεις Λιβάνη κατηγόρησε τους «σύγχρονους Κίσσινγκερ» και τόνισε: «Παραμένουμε κομιλφό στα εθνικά μήπως μας κακολογήσει κανένας».

Ζήτησε δε απεμπλοκή από την Συμφωνία των Πρεσπών.

Από το Πολεμικό Μουσείο ο Αντώνης Σαμαράς άσκησε κρητική στην κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ο πρώην Πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Από το βήμα, κατηγόρησε τους «σύγχρονους Κίσσινγκερ» και τόνισε: «Παραμένουμε κομιλφό στα εθνικά μήπως μας κακολογήσει κανένας».

Ζήτησε δε απεμπλοκή από την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Δεν είμαστε συμβιβασμένο πλήθος, είμαστε πατριώτες», φώναξε.

«Τις θέσεις μου δεν τις διαπραγματεύτηκα και δεν θα τις διαπραγματευτώ για κάποιο αξίωμα. ‘Ημουν ,είμαι και θα είμαι παρών», πρόσθεσε.

Ο Αντώνης Σαμαράς, ο «γαλάζιος» πρώην πρωθυπουργός που επέλεξε να μείνει εκτός δημόσιας σφαίρας στην προεκλογική περίοδο, βγήκε μπροστά απόψε (1/7) με ομιλία στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο παρουσίασης του βιβλίου «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»

«Άλλο η διεύρυνση, άλλο μετάλλαξη. Η ΝΔ είχε πάντα πόρτες ανοιχτές αλλά όχι αφύλακτες» είπε αρχικά και έκανε λόγο για την μικρότερη και πιο φοβική ΝΔ των τελευταίων εποχών.

«Aνατρέπεται ο δικομματισμός, τι φταίει; Η άρνηση για ιδέες;», διερωτήθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του διευθυντή της «Εστίας» Μανώλη Κοττάκη.

Σημειώνεται ότι η παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή» από τις εκδόσεις Λιβάνη, διαδραματίζεται στο Πολεμικό Μουσείο.

Λάβρος εμφανίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς περιστροφές.

Κατά την ομιλία του στο πολεμικό μουσείου στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, ο πρώην πρωθυπουργός αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με αιχμή το ποσοστό της αποχής, έκανε λόγο για λευκή απεργία των πολιτών

 

 

 

 

- Advertisement -