«Με κάθε ανθρώπινο κόστος»! Ουκρανία όπως Συρία – Θα οδηγηθεί ο πλανήτης στον όλεθρο;

Ανησυχία και εκτός Ευρώπης και Αμερικής...

Η Δύση ριζοσπαστικοποιείται ολοένα και περισσότερο εναντίον της Ρωσίας και ωθεί το Κίεβο σε περαιτέρω κλιμάκωση, καθιστώντας την ιδέα ενός επερχόμενου παγκόσμιου πολέμου πιο πιθανή, σχολιάζουν ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο!

Σε συζήτηση για το θέμα με την Σύρια πολιτική αναλύτρια Isabella Zaidan, την Ινδή συγγραφέα και αρθρογράφο Gulrez Sheikh και την ανεξάρτητη Ολλανδή δημοσιογράφο Sonja van den Ende, τονίστηκε πως η διεθνιστική Δύση θέλει τον πόλεμο με την Ρωσία με κάθε κόστος!

Όπως ειπώθηκε η κατάσταση στην Ουκρανία μοιάζει με την Συρία και προφανώς δεν αποκλείεται να ξεφύγει, αν συμβεί κάποιο μοιραίο λάθος:

«Αυτό που επιχειρούν στην Ουκρανία είναι ακριβώς  το ίδιο με αυτό που έκαναν στην Συρία!

Θα προσπαθήσουν να παρατείνουν την διάρκεια του πολέμου, να  γίνει άθλια (η ζωή) για τον κόσμο. Έχουν  χάσει εκεί, -είναι η τελική μάχη ενός  τέρατος που αιμορραγεί. Δεν είναι σε θέση απλώς να το αντέξουν! Οι Αμερικανοί ποτέ δεν θα μπορέσουν να  αποδεχθούν την ιδέα ότι, δεν είναι οι μοναδικοί του διεθνούς συστήματος

Η Δύση επιθυμεί να τελειώσει η Ρωσία, να τελειώσει την κυβέρνηση Πούτιν και, είναι έτοιμη να το πράξει με κόστος κάθε ζωντανού (ατόμου) της Ουκρανίας»!

- Advertisement -

Πηγή EL