Όχι, ο Πούτιν Δεν Απαγόρευσε το 5G

Και λυπάμαι πάρα πολύ που πρέπει να το γράψω

Κάποιοι άνθρωποι δεν συμπαθούν το 5G, επειδή τα ισχυρά ραδιοκύματά του (ή ό,τι άλλο- δεν είμαι επιστήμονας) θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από τις αγαπημένες μας κυβερνήσεις για να εγκαινιάσουν το Skynet και να δολοφονήσουν όλα τα πουλιά – έτσι ισχυρίζονται κάποιοι.

Και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη για τον ανταποκριτή σας στη Μοραβία το γεγονός ότι κάποιοι εξέφρασαν χαρά και ευγνωμοσύνη όταν εμφανίστηκε μια «έκθεση» που ισχυρίζεται ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαγόρευσε το 5G και διέταξε τον στρατό να διαλύσει όλους τους πύργους 5G στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Το εν λόγω «ρεπορτάζ» προέρχεται από το Real Raw News, το οποίο φημίζεται για τη νόμιμη δημοσιογραφία του. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από αυτό το πολύ σοβαρό και γεμάτο γεγονότα άρθρο που κοινοποιήθηκε 1 τρισεκατομμύριο φορές στο Facebook, αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Πούτιν διεξάγει έναν 5D σκιώδη πόλεμο κατά του 5G:

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο προέρχονται χάρη στον πράκτορα της FSB Andrei Zakharov, ο οποίος το 2022 προμήθευσε την Real Raw News με τους πραγματικούς λόγους πίσω από την ειδική επιχείρηση του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία -για να απαλλάξει την Ανατολική Ευρώπη από τα ξένα Biolabs, τα κυκλώματα παιδεραστίας και τα εργαστήρια Adrenochrome. Αυτές οι μάχες εξακολουθούν να διεξάγονται.

Πρόκειται για τον ίδιο κ. Zakharov, επικεφαλής της φοβερής Διεύθυνσης Realness και Rawness της FSB, ο οποίος ενημέρωσε την Real Raw News -και μόνο την Real Raw News, η οποία είναι πολύ πραγματική και παράλογα ωμή- ότι ο Πούτιν κατέστρεψε όλα τα εμβόλια COVID στη Ρωσία και εκτέλεσε τους επιστήμονες που τα εφηύραν. Ο ανταποκριτής σας στη Μοραβία έγραψε για αυτή την Πραγματική και Ωμή Αλλαγή Παιχνιδιού. Ίσως θυμάστε:

Γιατί ο Kόσμος Πιστεύει ότι ο Πούτιν Δεν Συμπαθεί τα θρομβο-εμβόλια;

·
March 14, 2023
Γιατί ο Kόσμος Πιστεύει ότι ο Πούτιν Δεν Συμπαθεί τα θρομβο-εμβόλια;

Μετάφραση: Απολλόδωρος 10 Μαρτίου 2023 | Edward Slavsquat | Διαβάστε το εδώThanks for reading Apollodoros’s Newsletter! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Πληκτρολογώ στο “μπλοκάκι” μου στην Περιφέρεια της Νότιας Μοραβίας, και όμως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με επιτραπέζιους υπολογιστές που δεν περιπλανώνται στους λόφους της Περιφέρειας της Νότιας Μοραβίας, και μπορούν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο με την ησυχία τους, αλλά επίσης πιστεύουν κατά κάποιο τρόπο ότι ο Πούτιν κατέσφαξε όλους τους πύργους 5G;

Μήπως αυτά τα άτομα αναρωτιούνται γιατί δεν υπήρξε ούτε ένα ρεπορτάζ από τα κυρίαρχα ρωσικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό το Game-Changer; Σκέφτηκαν ότι αν ο Πούτιν ανατίναζε όλους τους πύργους 5G, θα υπήρχαν πολλές, πολλές ειδήσεις σχετικά με αυτό;

Γνώριζαν ότι υπάρχουν χάρτες που δείχνουν τα δίκτυα 5G στη Ρωσία; Κοιτάξτε, το αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας 5G. Είναι ένα πολύ φανταχτερό αεροδρόμιο.

Ναι, η ανάπτυξη του 5G στη Ρωσία έχει συναντήσει εμπόδια λόγω των κυρώσεων. Αλλά αν η Μόσχα είναι πλέον για πάντα οι καλύτεροι φίλοι με το Πεκίνο, αμφιβάλλω σοβαρά αν η Ρωσία θα εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες της για το 5G. Αλλά αυτή είναι απλώς η προσωπική μου άποψη. Ποιος ξέρει; Αύριο ολόκληρο το διαδίκτυο θα μπορούσε να εκραγεί – και δεν θα ήταν υπέροχο;

Εν τω μεταξύ: Ο Πούτιν δεν απαγόρευσε το 5G. Υπάρχουν δίκτυα 5G στη Ρωσία.

Θα ήθελα απλώς να μάθω γιατί ένα Hobbit που κοιμάται κάτω από δέντρα στην περιοχή της Νότιας Μοραβίας πρέπει να το επισημάνει αυτό;

Δεν έχει σημασία. Να έχεις μια λαμπρή Τρίτη, φίλε του διαδικτύου.

Θα σας ξαναδώ την Πέμπτη. Νομίζω.

- Advertisement -

Πηγή apollodoros