Το Three Gorges Dam επιστρέφει στις ειδήσεις καθώς η Κίνα και η Ταϊβάν ζεσταίνονται!

Μαζικές μυστικές επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα στην Κίνα και την Ταϊβάν εδώ και χρόνια, με στόχο την εξάλειψη των δυτικών πρακτόρων [DS] και του ΚΚΚ. Αυτό που έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί τώρα είναι για δημόσια ταινία.

Κομμένα υποβρύχια καλώδια. Στρατιωτικές επιχειρήσεις στον Δρόμο του Μεταξιού. Wuhan και άλλα εργαστήρια βιοόπλων. Οι DUMB έχουν εξαλειφθεί. Πολλοί «σεισμοί βάθους 10 χιλιομέτρων», ειδικά πρόσφατα στην Ταϊβάν.

Το Φράγμα των Τριών Φαραγγιών δεν θα κατεδαφιστεί με τρόπο που θα έθετε σε κίνδυνο εκατομμύρια Κινέζους. Οι «στρατηγικές στρατιωτικές επιχειρήσεις» εκκαθάρισαν τις υπόγειες εγκαταστάσεις του ΚΚΚ x CIA υπό το 3GD, με έναν από τους κύριους σκοπούς του: «εξόρυξη bitcoin».

Δημόσια πλάνα μπορεί να δείχνουν κινητικά γεγονότα όπου το 3GD θα καταστραφεί και φαίνεται σαν η Κίνα και η Ταϊβάν να βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους. Ωστόσο, ακριβώς όπως τα Λευκά Καπέλα στο Ισραήλ, η Παλαιστίνη και το Ιράν εξαλείφουν τους Χαζάρους στις ίδιες περιοχές με το πρόσχημα του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων και άλλων αραβικών εθνών.

Τα Λευκά Καπέλα στην Κίνα και την Ταϊβάν συνεργάζονται για να εξοντώσουν τους πράκτορες και τις επιχειρήσεις του ΚΚΚ [DS] με το πρόσχημα της Κίνας εναντίον της Ταϊβάν δημόσια.

Τι θα συνέβαινε εάν η Κίνα εισέβαλε στην Ταϊβάν και τα αντίποινα των στρατιωτικών ή αμυντικών δυνάμεών της στην περιοχή ήταν να καταστρέψουν το φράγμα 3 Gorges;

https://x.com/Prolotario1/status/1793988144552894740

- Advertisement -

Μέσω topcor