Μαχαίρωσε την πρώην γυναίκα του έξω από το Α.Τ. των Άγιων Αναργύρων

Σε τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια μίας 28χρονης να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για παρενόχληση και κακοποίηση.

 

Το βράδυ της Δευτέρας, η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το Τμήμα Ασφαλείας των Αγίων Αναργύρων.

Μπροστά στο περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και φιλικό πρόσωπο του θύματος, που προσπάθησε να σώσει την κοπέλα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο δράστης παρακολουθούσε το θύμα και επιτέθηκε στην άτυχη κοπέλα με μαχαίρι φέροντας πολλαπλά χτυπήματα, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι στο λαιμό.

Ο δράστης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», έχοντας βαριά τραύματα.

Την δολοφόνησε έξω από το Α.Τ

Αίσθηση,, προκαλεί το γεγονός ότι η γυναίκα έπεσε νεκρή, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων λίγα λεπτά αφού κατήγγειλε τον δράστη, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε επέμβαση από τις Αρχές.

Όπως υποστήριξαν Αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος, δεν υπήρχε οπτική επαφή του σκοπού ή άλλου αστυνομικού με το σημείο όπου έπεσε νεκρή η 28χρονη.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Προανάκριση ΔΑΑ».

- Advertisement -