Η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. Νίκη Βασιλείου που κατέστρεψε δεκάδες ζωές πατεράδων

Έστειλε εξώδικο και μας γράφει να ζητήσουμε ανυπόκριτα συγνώμη

 

Πρώτη φορά στα χρονικά μας στέλνουν εξώδικο χωρίς ονοματεπώνυμο του θιγόμενου (γράφει τα αρχικά της Ν.Β.) – Το παίζει θύμα τη στιγμή που διώκεται με κακουργηματικού χαρακτήρα διώξεις – Μας γράφει να ζητήσουμε ανυπόκριτα συγνώμη

Δεν έχει τελειωμό το θράσος της συγκεκριμένης κυρίας. Η οποία δεν φτάνει μόνο που κατέστρεψε δεκάδες πατεράδες βγάζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ βιαστές, έχει καταστρέψει και άξιους αξιωματικούς που τολμούσαν να λειτουργήσουν νόμιμα υπηρεσιακά. Βρίσκεται σε διαθεσιμότητα και με το ένα πόδι στη φυλακή και προσπαθεί να σώσει όσα δεν σώζονται.

Ξέχασε ότι δεν έχει να κάνει με αστυνομικούς και ότι ως δημοσιογράφοι έχουμε όλα τα στοιχεία που την εμπλέκουν σε ένα κύκλωμα που δεν έχει προηγούμενο στην Ελληνική Επικράτεια.

Ασκήθηκαν οι πρώτες διώξεις από τον Εισαγγελέα

Πρόκειται για την πολύκροτη υπόθεση που αποκαλύφθηκε για την ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και την έκδοση ψευδών γνωματεύσεων, ενώ αναβρασμός επικρατεί στους κόλπους της Δικαιοσύνης.

Ασκήθηκαν οι πρώτες διώξεις από τον Εισαγγελέα, όπως ήταν αναμενόμενο, κατά της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., που κατηγορείται για την εμπλοκή της σε έκδοση ψευδών γνωματεύσεων για δικαστική χρήση, συνήθως κατά πατεράδων, σε περιπτώσεις συζυγικής αντιδικίας. Κάποιες από αυτές τις γνωματεύσεις έχουν αποτελέσει τη βάση για την ψευδή κατηγορία περί ασέλγειας σε ανηλίκους.

Το θέμα αναδείχτηκε έπειτα από αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που προκάλεσαν δυο παράλληλες έρευνες, η μία από το Εσωτερικών Υποθέσεων και η άλλη από το Υγειονομικό της ΕΛ.ΑΣ.

Η εν λόγω αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα πριν από λίγες εβδομάδες. Η κατηγορία που άσκησε ο εισαγγελέας, προς το παρόν, είναι αυτή της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ασκήθηκαν διώξεις και κατά μητέρων-πελατών της ψυχολόγου, για ηθική αυτουργία. Αναμένονται εξελίξεις.

Για να επιτευχθεί αυτή η δίωξη -αναφερόμαστε μόνο σε υποθέσεις τελεσίδικης αθώωσης των κατηγορουμένων- φαίνεται ότι έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός, με πρωτεργάτη την ψυχολόγο αξιωματικό του υγειονομικού της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πρόθυμα γνωματεύει κατά… παραγγελία της μίας πλευράς, και φυσικά παραβλέποντας τόσο την ιατρική δεοντολογία, όσο και το αστυνομικό καθήκον.

Πλέον, τα στόματα άνοιξαν, και οι αθωωμένοι πατεράδες βγαίνουν στην αντεπίθεση προκειμένου να δικαιωθούν έναντι αυτών που, σε αρκετές περιπτώσεις, τους κατέστρεψαν τη ζωή και τους αποξένωσαν οριστικά με τα παιδιά τους.

Η δικογραφία μετράει ήδη περισσότερες από 2.000 σελίδες, ενώ κομβικά στοιχεία για την υπόθεση προκύπτουν από την κατάσχεση που διατάχθηκε του προσωπικού υπολογιστή της ψυχολόγου, αλλά κυρίως από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου και την επακόλουθη καταγραφή συνομιλιών της, για αυτές τις υποθέσεις.

Το επίμαχο εξώδικο με τα αρχικά της κας Βασιλείου:

Πηγή: https://www.policenews.gr/