Το Deep State είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ

Έχουμε ακόμα ακριβώς πέντε μήνες μέχρι να γίνουν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και όπως πριν από 4 χρόνια, το Deep State θα είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για να αποτρέψει την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. Τον Δεκέμβριο του 2019, ένα χρόνο πριν από τις τελευταίες εκλογές, ξεκίνησε η παγκόσμια φάρσα της πανδημίας, η οποία τελικά οδήγησε στην εισαγωγή ενός εντελώς νέου συστήματος ψηφοφορίας παράλληλα με την κάλπη και την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου: ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου (mail-in-ballot), στην οποία Αμερικανοί πολίτες ρίξαμε ψηφοδέλτια χωρίς να μας ζητήσουν Τα παραλάβαμε και στη συνέχεια μπορέσαμε να τα συμπληρώσουμε και να τα βάλουμε στα λεγόμενα εκλογικά γραμματοκιβώτια. Για το σκοπό αυτό, οι εκλογικοί νόμοι άλλαξαν σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, κυρίως παράνομα από τους ίδιους τους αριστερούς κυβερνήτες.

Αυτή είναι η επίσημη έκδοση για τους Patriots. Η εκδοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης για το κοιμισμένο πρόβατο εξακολουθεί να είναι: Ήταν οι πιο ασφαλείς εκλογές στη μνήμη, ο Τζο Μπάιντεν πήρε περισσότερες ψήφους από κάθε άλλον πρόεδρο ποτέ και η συζήτηση για εκλογική νοθεία είναι μια δεξιά θεωρία συνωμοσίας. Ωστόσο, όποιος έχει διαβάσει τη σειρά Devolution και γνωρίζει το Q ξέρει ότι υπάρχει μια τρίτη έκδοση που βγάζει νόημα από όλη την τρέλα που έχει υποστεί ο κόσμος τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Πρόκειται για την αφύπνιση της ανθρωπότητας και την καταστροφή του βαθέως κράτους, με το βαθύ κράτος και τους ηθοποιούς του να κάνουν τη δουλειά μόνοι τους. Αυτό είναι το μεγάλο σχέδιο.

Τώρα η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει κάθε μέρα όσο πλησιάζει η 5η Νοεμβρίου. Τίποτα δεν φαίνεται πια αδύνατο, από την κλιμάκωση της παγκόσμιας πολιτικής κατάστασης στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τη φυλάκιση του Τραμπ, μέχρι ένα πανδημικό hoax 2.0. Από την πλευρά μου, είμαι απόλυτα ήρεμος γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι αληθινό. Ελπίζω ότι πολλοί από εσάς νιώθετε το ίδιο, γιατί δεν είμαστε το target group αυτών των καθημερινών αναφορών τρόμου. Ωστόσο, πρέπει να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε ψυχραιμία και να μην επιτρέπουμε στον εαυτό μας να φοβάται και να πανικοβάλλεται.

Το BioClandestine γράφει:

– Η Ρωσία κηρύσσει τις ΗΠΑ εχθρό επειδή όπλα κατασκευής των ΗΠΑ εκτοξεύτηκαν σε ρωσικό έδαφος.

– Το FBI παραδέχεται ότι ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν είναι πραγματικός και παρουσιάστηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη του.

– Ο ΠΟΥ κηρύσσει τη γρίπη των πτηνών H5N2 «σημαντικό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία» μετά τον πρώτο θάνατο που αναφέρθηκε στο Μεξικό.

Τα πράγματα πρόκειται να ζεσταθούν ακόμη περισσότερο. Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα των εκλογών, τόσο πιο απελπισμένος θα γίνεται ο εχθρός.