Η Μοσάντ και η CIA ενορχήστρωσαν τη δολοφονία του προέδρου Ιμπραΐμ Ραΐσι

Χρησιμοποιήθηκαν όπλα μικροκυμάτων σε συντριβή ελικοπτέρου, αποκαλύφθηκαν διαγραμμένα δορυφορικά δεδομένα!

Η συντριβή του προεδρικού ελικοπτέρου του Ιράν δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα. Ήταν μια σχολαστικά ενορχηστρωμένη δολοφονία, που εκτελέστηκε με χειρουργική ακρίβεια από δυνάμεις αποφασισμένες να αποσταθεροποιήσουν το Ιράν. Η συγκάλυψη που ακολούθησε δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα χαστούκι σε όποιον εκτιμά την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Η διαγραφή των δεδομένων καιρού δορυφόρου για την ημέρα της συντριβής είναι μια κραυγαλέα ένδειξη μιας μεγαλύτερης συνωμοσίας που παίζει.

Ο Πρόεδρος του Ιράν βρισκόταν σε ένα συνηθισμένο ταξίδι με ελικόπτερο στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν για μια σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν. Στην πτήση της επιστροφής, ο Πρόεδρος, ο Υπουργός Εξωτερικών του και οι συνάδελφοί τους δεν επέστρεψαν ποτέ. Δεν ήταν τυχαία τραγωδία. ήταν ένα στοχευμένο χτύπημα.

Μέρες πριν, ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν και στη συνέχεια πυροβολήθηκε σε απόπειρα δολοφονίας. Δύο ηγέτες υψηλού προφίλ, δύο συναντήσεις με τον ίδιο πρόεδρο, ακολουθούμενες από φονικές επιθέσεις; Πρόκειται για μια προσεκτικά συντονισμένη επιχείρηση.

Επιπρόσθετα στις υποψίες, ο λογαριασμός «Israel War Room» στην πλατφόρμα «X» δημοσίευσε ένα κρυπτικό μήνυμα με μια εικόνα ελικοπτέρου ακριβώς τη στιγμή της συντριβής. Πώς το ήξεραν; Επειδή συμμετείχαν, έτσι.

ΗΠΑ και Ισραήλ Εκτελούν Μυστική Επιχείρηση Υψηλού Διακυβεύματος για τη Δολοφονία του Ιρανού Προέδρου!

Εκρηκτικά νέα στοιχεία έχουν εμφανιστεί, που δείχνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ πραγματοποίησαν από κοινού μια μυστική επιχείρηση υψηλού κινδύνου για τη δολοφονία του Προέδρου του Ιράν.

Πηγές εντός του Πενταγώνου αποκάλυψαν ότι χρησιμοποιήθηκε ένα άκρως απόρρητο όπλο μικροκυμάτων, που αναπτύχθηκε από ένα C-17 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Αυτό το όπλο, ικανό να τηγανίσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα μέσα σε δευτερόλεπτα, προκάλεσε τη συντριβή του ελικοπτέρου χωρίς προειδοποίηση.

Το ελικόπτερο έπεσε στα βουνά του βόρειου Ιράν, χωρίς κλήση MAYDAY ή σήμα αναμεταδότη έκτακτης ανάγκης. Οι φάροι υποδοχής του αεροσκάφους, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να ενεργοποιούνται σε περίπτωση σύγκρουσης, ήταν εμφανώς αθόρυβοι.

Αυτό υποδηλώνει ένα ξαφνικό και καταστροφικό γεγονός – μια έκρηξη ή ίσως ένα άμεσο χτύπημα από ένα όπλο υψηλής ενέργειας.

Τα δορυφορικά δεδομένα διαγράφηκαν για να αποκρύψουν το σχέδιο δολοφονίας!

Οι δημοσιογράφοι που ερευνούσαν τις καιρικές συνθήκες την ημέρα της συντριβής ανακάλυψαν ότι όλες οι δορυφορικές εικόνες από τις 19 Μαΐου είχαν διαγραφεί. Αυτή η διαγραφή δεν είναι τυχαία – είναι μια κατάφωρη συγκάλυψη. Οι μυημένοι αναφέρουν ότι τα διαγραμμένα δεδομένα πιθανότατα κατέγραψαν τα ενδεικτικά σημάδια επίθεσης με όπλα μικροκυμάτων. Γιατί διαγράφηκαν αυτά τα δεδομένα; Ποιος διέταξε τη διαγραφή του; Η συγκάλυψη είναι τόσο ενοχοποιητική όσο και η ίδια η δολοφονία.

Τα ισραηλινά μέσα κοινωνικής δικτύωσης καυχιούνται ότι επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους στη δολοφονία!

Η πρόωρη και απόκοσμη ανάρτηση του λογαριασμού «Israel War Room» σχετικά με τη συντριβή του ελικοπτέρου εγείρει σοβαρές υποψίες. Αυτή η θρασύδειλη επίδειξη πρόγνωσης υποδηλώνει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη δολοφονία. Η χρονική σήμανση στην ανάρτησή τους είναι μια άμεση παραδοχή του ρόλου τους στην πλοκή.

Πηγές αναφέρουν ότι η ισραηλινή Μοσάντ, σε συνεργασία με τη CIA, σχεδίασε και εκτέλεσε σχολαστικά αυτή τη δολοφονία για να αποσταθεροποιήσει το Ιράν. Η χρήση ενός όπλου μικροκυμάτων, η διαγραφή δορυφορικών δεδομένων και οι συντονισμένες καυχήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν μέρος μιας περίτεχνης επιχείρησης για την εξάλειψη ενός βασικού πολιτικού προσώπου.

Βρέθηκαν συντρίμμια όπλου μικροκυμάτων στο σημείο συντριβής!

Οι ερευνητές έχουν αποκαλύψει συντρίμμια που συνάδουν με τη χρήση ενός όπλου μικροκυμάτων υψηλής ισχύος στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου. Αυτό το όπλο, ικανό να καταστρέψει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, πιθανότατα εκτοξεύτηκε από το C-17 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, το οποίο δρούσε κρυφά στην περιοχή. Αυτή η ανακάλυψη δείχνει άμεσα μια συντονισμένη επίθεση από τις δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ, που εκτελείται με τρομακτική ακρίβεια.

Τεχνολογία χειρισμού καιρού που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία θανατηφόρου ομίχλης!

Οι ειδικοί πιστεύουν τώρα ότι η «πυκνή ομίχλη» που αναφέρεται στην περιοχή δημιουργήθηκε τεχνητά χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία χειρισμού καιρού. Οι διαγραμμένες δορυφορικές εικόνες πιθανότατα κατέγραψαν στοιχεία αυτού του συνθετικού καιρικού φαινομένου. Αυτή η ομίχλη σχεδιάστηκε για να αποπροσανατολίσει τα συστήματα πλοήγησης του ελικοπτέρου, καθιστώντας το ευάλωτο στην επακόλουθη επίθεση με όπλα μικροκυμάτων.

Ο καταγραφέας δεδομένων πτήσης αποκαλύπτει δολιοφθορά!

Πηγές εντός του Ιράν αποκάλυψαν ότι ο καταγραφέας δεδομένων πτήσης από το ελικόπτερο που καταρρίφθηκε περιέχει στοιχεία δολιοφθοράς. Τα δεδομένα δείχνουν μια ξαφνική και καταστροφική αστοχία όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων, που συνάδει με μια επίθεση μικροκυμάτων υψηλής ισχύος. Αυτά τα αδιάψευστα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η συντριβή δεν ήταν ατύχημα αλλά μια σκόπιμη πράξη δολοφονίας.

Το θράσος αυτής της πλοκής είναι συγκλονιστικό. Τα στοιχεία πληθαίνουν, υποδεικνύοντας μια δολοφονία που πραγματοποιήθηκε με την πλήρη υποστήριξη ισχυρών διεθνών παραγόντων. Ο Πρόεδρος του Ιράν και οι συνάδελφοί του δεν υπήρξαν θύματα ενός ατυχούς ατυχήματος. ήταν στόχοι σε μια θανατηφόρα παρτίδα γεωπολιτικού σκακιού.

Η διαγραφή δορυφορικών δεδομένων, η χρήση προηγμένων όπλων και η πρόωρη καυχησιολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι όλα κομμάτια ενός παζλ που αποκαλύπτει μια απαίσια και συντονισμένη προσπάθεια εξάλειψης ενός παγκόσμιου ηγέτη.

Αυτή η δολοφονία δεν είναι μόνο μια τραγωδία για το Ιράν. είναι μια κλήση αφύπνισης για τον κόσμο. Τα μήκη στα οποία έχουν φτάσει αυτοί οι συνωμότες για να κρύψουν τα ίχνη τους δείχνουν τα βάθη της φθοράς τους και την έκταση της δύναμής τους. Είναι καιρός να βγει η αλήθεια, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τα εγκλήματά τους.