Κρήτη: 17χρονη μαθήτρια η νεαρή που βρέθηκε στο κενό από γέφυρα του ΒΟΑΚ

Η νέα τραγωδία με τη μοιραία πτώση της 17χρονης μαθήτριας συγκλονίζει την Κρήτη

 

Σοκ και ανείπωτη θλίψη επικρατούν στην Κρήτη για τον θάνατο μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στο κενό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από τη γέφυρα της Σταλίδας, λίγο μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ.

Οι Αρχές που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συθήκες κάτω από τις οποίες το νεαρό κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο, με τις πρώτες εκτιμήσει ςτων αστυνομικών να κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Ετοιμαζόταν να δώσεις Πανελλήνιες – ΘΑα είχε γενέθλια σε λίγες ημέρες
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκεται για μία 17χρονη μαθήτριας που πήγαινε Γ’ Λυκείου και ετοιμαζόταν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις ενώ σε λίγες ημέρες θα είχε και γενέθλια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 17χρονη φεύγοντας από το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως κάθε μέρα αλλά έφυγε με τα πόδια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι πριν βρεθεί στο κενό ακροβατούσε για ώρα πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ και ενώ υπήρξαν και οδηγοί που την απέτρεπαν από αυτή την επικίνδυνη ακροβασία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το άτυχο κορίτσι είχε μια μεγαλύτερη αδερφή 22 ετών και έναν μικρότερο αδερφό.

Αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό στο σημείο κλήθηκε η ΕΜΑΚ για τη μεταφορά της, το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν επίσης ιατροδικαστής και γραφείο τελετών.

Το πτώμα της 17χρονης κοπέλας, ανασύρθηκε δύο ώρες περίπου μετά το τραγικό συμβάν.

Με πληροφορίες από neakriti.gr, cretalive.gr