Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού: Η Μις Υφήλιος Sheynnis Palacios στην Ελλάδα

Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού: Η Μις Υφήλιος Sheynnis Palacios Επίτιμη Πρέσβειρα Πολιτισμού Και Ομορφιάς Στο International Association For Cultural Diplomacy
Με μεγάλη επιτυχίας ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Μις Υφήλιος Sheynnis Palacios στην Ελλάδα, με τον Πρόεδρο των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS και Διπλωμάτη Πολιτισμού & Διεθνών Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας, κ. Γεώργιο Κούβαρη να δηλώνει ικανοποιημένος και περήφανος για την μεγάλη προβολή τόσο του Πολιτισμού της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, όσο και του Τουρισμού.

 

Μετά την επίσκεψη της Μις Υφήλιος Sheynnis Palacios με την Διοίκησης του Miss Universe στην Βουλή των Ελλήνων και την ξενάγηση στο ιστορικό κτίριο, το Πρόγραμμα συνεχίστηκε στο Μουσείο του ιστορικού κτιρίου της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) με τον Διοικητή της Μονάδος κ. Παναγιώτη Αραπαντζή να κάνει θερμή υποδοχή στην ομορφότερη γυναίκα του κόσμου και τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων κ. Δημήτριο Ρουσσάκη να αναλαμβάνει την ξενάγηση στο χώρο του Μουσείου.

Ακολούθησε δεξίωση σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα με την επιμέλεια του Διπλωματικού Ακολούθου του International Association for Cultural Diplomacy κ. Εμμανουήλ Πατεράκη.
Κατά τον χαιρετισμό της η Sheynnis Palacios εξέφραση την ευγνωμοσύνη της για την θερμή υποδοχή στην Ελλάδα δηλώνοντας εντυπωσιασμένη για την επίσκεψή της στην Ακρόπολη και το συναρπαστικό Μουσείο και συγκινημένη για την αξέχαστη εμπειρία και υποστήριξη.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS και Διπλωμάτης Πολιτισμού & Διεθνών Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Παγκόσμιου Οργανισμού Πολιτιστικής Διπλωματίας, κ. Γεώργιος Κούβαρης, ο Αναπληρωτής Πρέσβης του International Association for Cultural Diplomacy κ.
Κυριάκος Μαριδάκης και ο Πρέσβης του International Association for Cultural Diplomacy κ. Ανδρέας Ρεντζούλας ο οποίος στο τέλος της ομιλίας του ανακήρυξε την Μις Υφήλιος Sheynnis Palacios επίτιμη Πρέσβειρα Πολιτισμού και Ομορφιάς στο International Association for Cultural Diplomacy, απονέμοντας τον Τίτλο της επίτιμης πρέσβειρας και το άγαλμα της Θεάς Αφροδίτης (Θεά της ομορφιάς).