Σπάρτη: Απήγαγαν 17χρονο μπροστά στα μάτια της μητέρας του – Τον «σάπισαν» στο ξύλο

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ένας 17χρονος στην Σπάρτη

 

Τον τρόμο βίωσε ένας 17χρονος στην Σπάρτη, όταν τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν βάναυσα συγγενείς της κοπέλας με την οποία έχει δεσμό.

Για την υπόθεση μίλησε στο Star, ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος εξήγησε ότι ο γιος του είχε ένα αθώο φλερτ με μια συμμαθήτριά του. Ωστόσο, η οικογένεια τους κοριτσιού δεν ενέκρινε αυτή τη σχέση γιατί το αγόρι κατάγεται από την Αλβανία.

Κάποια στιγμή ο αδελφός της κοπέλας τηλεφώνησε στον 17χρονο και του ζήτησε να μιλήσουν. Ο νεαρός χωρίς να υποψιαστεί κάτι δέχθηκε και όταν έφτασε στο σημείο της συνάντησης ο αδελφός της κοπέλας κι ένα ακόμα άτομο άρχισαν να τον χτυπούν με εξαιρετική αγριότητα. Οι δύο δράστες μάλιστα, δεν δίστασαν να αρπάξουν τον νεαρό μπροστά στα μάτια της μητέρας του και να τον βάλουν στο πορτ μπαγκάζ του οχήματός του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του 17χρονου, κάποια στιγμή στον δρόμο από Αρεόπολη προς Πύργο σταμάτησαν, τον κατέβασαν από το πορτ μπαγκάζ, τον χτύπησαν ξανά και μετά τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο σπίτι του αδελφού της κοπέλας.

Εκεί ξεκίνησε νέος γύρος βασανιστηρίων τόσο από τον αδελφό της κοπέλας, όσο και από τους γονείς της. Το ξύλο που έπεσε ήταν ανελέητο, με τη μητέρα της κοπέλας να τον ξεμαλλιάζει και να του κάνει αμυχές στο πρόσωπο. Μάλιστα, από τα χτυπήματα άρχισε να βγαίνει αίμα από το αυτί του, ενώ, σύμφωνα με τη δικηγόρο του, έχει χάσει την ακοή του από το αριστερό αυτί και δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα επανέλθει.

Το μαρτύριο του 17χρονου κράτησε για τουλάχιστον 3 ώρες με τους απαγωγείς του να τον αφήνουν σε ένα σημείο όπου ειδοποίησε τη μητέρα του για να τον βρει. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, ενώ ψυχολογικά είναι σε άθλια κατάσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο πατέρας ενός από τους εμπλεκόμενους πριν λίγα χρόνια είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στον Δυρό. Ο αδελφός της κοπέλας, ο πατέρας της και το δεύτερο άτομο που απήγαγαν κι επιτέθηκαν στον 17χρονο έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται η μητέρα που κατηγορείται για ξυλοδαρμό.