Ενδοοικογενιακή βία στη Δυτική Ελλάδα: 7 νέες συλλήψεις – Κυνηγούσε την μητέρα του με σκεπάρνι

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και στη Δυτ. Ελλάδα.

Συνολικά έγιναν επτά συλλήψεις και σχηματίστηκαν δεκατρείς νέες δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν επτά άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρείς νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα:

Α) Στην Πάτρα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο πατέρας του, αναφέροντας ότι τον χτύπησε με γροθιά στο κεφάλι και τον κλώτσησε, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σωματικές βλάβες.
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο γιός του, αναφέροντας ότι αποπειράθηκε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.
Β) Στη Δυτική Αχαΐα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η αδερφή του, αναφέροντας ότι την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπό, με αποτέλεσμα να της προκληθούν σωματικές βλάβες.
Συνελήφθη, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή βία.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, αναφέροντας ότι την εξύβρισε και την χτύπησε στο πρόσωπό.
Γ) Στο Αγρίνιο

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Δ) Σε περιοχή της Αμφιλοχίας

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, μια γυναίκα, την οποία κατήγγειλε ο πρώην σύντροφός της, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.
Ε) Σε περιοχή του Ακτίου Βόνιτσας

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλαν η μητέρα και τα αδέρφια του, αναφέροντας ότι τους απείλησε για τις ζωές τους κρατώντας ένα σίδερο και ένα σκεπάρνι.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο εν διαστάσει σύζυγός της, αναφέροντας ότι τον χτύπησε στο κεφάλι με το κοντάρι ηλεκτρικής σκούπας, ενώ τον εξύβρισε και τον απείλησε λεκτικά για την ζωή του, κρατώντας μαχαίρι.
ΣΤ) Στον Πύργο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του αναφέροντας ότι την απείλησε και τις προκάλεσε σωματικές βλάβες χτυπώντας την με γροθιές στο κεφάλι. Η καταγγέλουσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Ζ) Στη Ναύπακτο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή απειλή.
Η) Σε περιοχή του Ξηρομέρου

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η γιαγιά του, για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλή.