Συμμορία σατανιστών στην Αϊτή απήγαγε Youtuber – Φόβοι πως θα τον θυσιάσουν!

Συνεχίζονται οι ταραχές στην Αϊτή

 

Ο Αμερικανός YouTuber, Addison Pierre Maalouf, απήχθη στην Αϊτή, ενώ προσπαθούσε να πάρει συνέντευξη από τον Jimmy ‘Barbecue’ Chérizier, τον αρχηγό των συμμοριών που λυμαίνεται την χώρα εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με το FBI, ο νεαρός Youtuber βρέθηκε στη χώρα της κεντρικής Αμερικής για να πάρει συνέντευξη από τον «Barbecue» , ωστόσο απήχθη από μια συμμορία με επικεφαλής έναν εγκληματία σατανιστή που βασανίζει θύματα και καταζητείται από το FBI.

Ο Addison Pierre Maalouf, γνωστός ως «YourFellowArab», αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο βίντεο ότι ήταν φυλακισμένος σε ένα τσιμεντένιο κτίριο περιτριγυρισμένο από σκυλιά φύλακες σε ένα συγκρότημα περίπου οκτώ μίλια βόρεια της πρωτεύουσας, Πορτ-ο-Πρενς.

Στο πρόσφατο τρέιλερ του είπε ότι συνελήφθη από τον αρχηγό της αντίπαλης συμμορίας Lanmo Sanjou, ο οποίος φέρεται να ζήτησε 600.000 δολάρια λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Ο Sanjou καταζητείται από το FBI και το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Διακρατικού Οργανωμένου Εγκλήματος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών και προσφέρει αμοιβή έως και 1 εκατομμυρίου δολαρίων για πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη ή/και την καταδίκη του Sanjou.

Να σημειωθεί πως το FBI ανησυχεί για την τύχη του Maalouf, θεωρώντας πως μπορεί να έχει την τύχη που είχαν άλλοι απαχθέντες, δηλαδή της ανθρωποθυσίας…

*Με πληροφορίες από την Dailystar.com