Λάρισα: Οργισμένοι οι πλημμυροπαθείς της Νέας Σμύρνης με την απάντηση της ΑΑΔΕ

Λάρισα: Οι κάτοικοι αποφάσισαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκτιμώντας ότι βιώνουν την πλήρη εγκατάλειψη και κοροϊδία από την Πολιτεία

«Μόνο οργή προκαλεί η απάντηση της ΑΑΔΕ» στους πλημμυροπαθείς της Νέας Σμύρνης Λάρισας, οι οποίοι αύριο, Τρίτη 9 Απριλίου 2024, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Δεν έφτανε η αδιαφορία της κυβέρνησης προς όλους εμάς τους πλημμυροπαθείς, δεν έφτανε η εγκατάλειψη που βιώνουμε στο πετσί μας.

Δε φτάνει που πολλές πληρωμές της αρωγής δεν έχουν γίνει ακόμα 7 μήνες μετά. Δε φτάνει που πολλούς μας απορρίπτουν από πληρωμές με λογιστικές και γραφειοκρατικές αλχημείες.

Έχουμε και την ΑΑΔΕ να μας εμπαίζει και να επιρρίπτει λίγο – πολύ την ευθύνη στους πλημμυροπαθείς. Μήπως πρέπει να λύσουμε και τα προβλήματα του κρατικού μηχανισμού;;; O tempora, o mores!

Αιδώς αχρείοι!

Από την εξαγγελία της κυβέρνησης τον Οκτώβριο περί απαλλαγής από την πληρωμή ΕΝΦΙΑ για όλους τους πλημμυροπαθείς, φτάσαμε Απρίλη μήνα για να καταλάβουμε πως τα σπίτια μας έπρεπε να είναι μη κατοικήσιμα για να δικαιούμαστε απαλλαγής. Δηλαδή είναι ικανοί και σε μη κατοικήσιμα σπίτια να ζητούσαν πληρωμή ΕΝΦΙΑ;;;

Τα ισόγεια που καταστράφηκαν και ξαναφτιάχτηκαν; Τα υπόγεια που είχαν ολόκληρο σπιτικό και έπνιξε η πλημμύρα;

Διορθώστε την αδικία τώρα χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλους τους πλημμυροπαθείς!

Αύριο στις 6 το απόγευμα οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης θα συγκεντρωθούμε στον χώρο του πρώην ΝΟΣΤΟΣ στον παράδεισο, να διαμαρτυρηθούμε για ακόμα μια φορά για τον αισχρό εμπαιγμό που υφιστάμεθα».