Ηλίας Καλλιώρας : Ντόναλτ Τραμπ: Θα γίνει μακελειό στη χώρα

O Αμερικανός πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης του κόμματός του στην πολιτεία Οχάιο, στις 17 Μαρτίου 2024, τόνισε ότι «αν δεν εκλεγώ εγώ, θα γίνει μακελειό στη χώρα», δείχνοντας να προεξοφλεί ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στις ΗΠΑ. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στην Αμερική Τραμπ έστειλε μήνυμα ρητή προειδοποίηση προς τον Αμερικανικό λαό περί επερχόμενου «μακελειού ή αιματοκυλίσματος» στην περίπτωση που δεν κερδίσει αυτός στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση με τον Δημοκρατικό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Τέσσερις ημέρες αφού εξασφάλισε και μαθηματικά το χρίσμα της παράταξης, όπως συνέβη αντίστοιχα και με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στους Δημοκρατικούς, ο Ντόναλτ Τραμπ τόνισε ότι «η 5η Νοεμβρίου θα είναι η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της χώρας μας», καυχώμενος ότι η νίκη του στην εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων ήταν «η γρηγορότερη που επιτεύχθηκε ποτέ» στην ιστορία των ΗΠΑ. Ο Τραμπ υπογράμμισε ότι απομένουν περίπου επτά μήνες για να λάβει χώρα το επαναληπτικό «ντέρμπι» μετά τις εκλογές του 2020, προσθέτοντας ότι αυτό το χρονικό διάστημα είναι μια ολόκληρη «αιωνιότητα» όταν στην εξουσία βρίσκονται «ανίκανοι τύποι» που οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό.

Στα λόγια του Ντόναλντ Τραμπ απάντησε σκωπτικά ο Τζο Μπάιντεν στο δείπνο της διάσημης Λέσχης Γκριντάιρον στην Ουάσιγκτον λέγοντας αυτοσαρκαστικά: «Ο ένας υποψήφιος είναι υπερβολικά γέρος και διανοητικά ακατάλληλος για να γίνει πρόεδρος. Ο άλλος είμαι εγώ», απευθυνόμενος σε περίπου 650 προσκεκλημένους, ανάμεσα στους οποίους παρευρίσκονταν και ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ. Στην λεκτική επίθεση του Τραμπ αντέδρασε επίσης και η ομάδα του Μπάιντεν με σχετική ανακοίνωση που έδωσε στα ΜΜΕ, στην οποία χαρακτήρισε τον Τραμπ τον μεγάλο «ηττημένο» των προεδρικών εκλογών του 2020, ο οποίος τώρα αυξάνει και «διπλασιάζει τις απειλές του για πολιτική βία».

Η ομάδα που υποστηρίζει την προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν πρόσθεσε ότι οι οπαδοί του Τραμπ «θέλουν και άλλη 6η Ιανουαρίου», κάνοντας αναφορά στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο το 2021. «Όμως οι Αμερικανοί θα του καταφέρουν νέα εκλογική ήττα τον Νοέμβριο, διότι συνεχίζουν να απορρίπτουν τον εξτρεμισμό του, την κλίση του στη βία, τη δίψα του για εκδίκηση», ανέφεραν οι υποστηρικτές του Μπάιντεν. Σας υπενθυμίζω ότι στις 6 Ιανουαρίου 2021 υποστηρικτές του Τραμπ συγκεντρώθηκαν στην Ουάσινγκτον για να διαμαρτυρηθούν για το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2020, στο διάσημο συλλαλητήριο «Σώστε την Αμερική», που κατέληξε και στην εισβολή στο Καπιτώλιο.

Αυτή τη φορά, η ρεβάνς των εκλογών του 2020 δεν προξενεί ενθουσιασμό ούτε ενδιαφέρον ούτε το ανάλογο πάθος στους Αμερικανούς ψηφοφόρους, αν κανείς δώσει βάση στις δημοσκοπήσεις, κυρίως λόγω της προχωρημένης ηλικίας των δύο υποψηφίων: Ο Τζο Μπάιντεν είναι 81 ετών και ο Ντόναλντ Τραμπ 77. Ωστόσο, η προεκλογική σύγκρουση αναμένεται να είναι εξαιρετικά σκληρή και είναι βέβαιο πως θα λάβουν χώρα πολλές λεκτικές επιθέσεις του ενός προς τον άλλο υποψήφιο για τη φυσική και τη διανοητική τους κατάσταση.

Η προεκλογική μονομαχία των «γερόντων» Μπάιντεν και Τραμπ προμηνύεται να είναι μακρά και δριμεία, με τη σωματική και την πνευματική κατάσταση και των δύο υποψηφίων να βρίσκονται στο μικροσκόπιο για την απόδοση των δύο ηλικιωμένων υποψηφίων. Ο Ντόναλτ Τραμπ έχει ήδη αρχίσει να κάνει μιμήσεις του αντιπάλου του, προσποιούμενος ότι χάνει τα λόγια του, σκοντάφτει, χάνεται πάνω στη σκηνή και κοιτάζει προς το «πουθενά», όλες ισχυρές ενδείξεις, ή και αποδείξεις για κάποιους άλλους, ότι ο Μπάιντεν δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει.

Αλλά και ο Τραμπ, που και αυτός δεν είναι στο «άνθος της ηλικίας του» και με τέσσερεις δίκες να εκκρεμούν σε βάρος του, έχει βρεθεί και ο ίδιος στο μικροσκόπιο, καθώς έχει αρχίσει να μπερδεύει και αυτός ονόματα ηγετών. Αυτό που θα βλέπουμε στη συνέχεια της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ θα είναι οι προσπάθειες τις κάθε προεκλογικής ομάδας του κάθε υποψηφίου να παρακολουθεί ιδιαζόντως στενά τον αντίπαλό του και να περιμένει την κάθε γκάφα, την κάθε στιγμή σύγχυσης και του όποιου «στραπατσαρίσματος» για να τα προβάλει ως απόδειξη των μειούμενων ικανοτήτων της άλλης πλευράς. Είναι σίγουρο ότι οδηγούμαστε σε διαφορετικού τύπου εκλογές και γεμάτες εκπλήξεις.

Εντούτοις όμως, πριν χαθούμε ή μπερδευτούμε σαν χυλοποιημένοι και υπνούντες ανόητοι ανάμεσα στους υποψηφίους προέδρους και «γεροντάκια» των ΗΠΑ, όπως οι ίδιοι από μόνοι τους σαρκαστικά «στολίζουν» ο ένας τον άλλο, θα πρέπει να κοντοσταθούμε και να ψάξουμε με οξύ νου και διόραση τα πράγματα εν συνόλω. Διότι, εάν κοιτάξουμε, αναλύσουμε και ψάξουμε τα «δένδρα» από μόνα τους υπάρχει ένας τεράστιος και θανάσιμος κίνδυνος να χάσουμε το «δάσος» συνολικά. Με άλλα λόγια, θα χάσουμε την συνολική εικόνα, κατάσταση και πορεία της Αμερικής και του κόσμου και στη συνέχεια καταλήξουμε σε γελοία, καταστροφικά και σε άτοπα συμπεράσματα, προβλέψεις και ερμηνείες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε για μια στιγμή και ούτε και για απλό αστείο ότι ο πλανήτης βρίσκεται ζωσμένος από φανερές και υπόγειες προπολεμικές φωτιές και θανάσιμες φλόγες και φυτεμένες «χύτρες ταχύτητος» διαφόρων ειδών, ποιοτήτων, κραμάτων και μεγεθών, που όλες τους αυτή την περίοδο με πρόγραμμα θερμαίνονται, κοχλάζουν και κρατούνται στους 100 βαθμούς Κελσίου με τον αόρατο και παρασκηνιακό σιωνιστικό θερμοστάτη.

Και που σε όλες αυτές τις «χύτρες ταχύτητος» (πόλεμοι εθνών, διενέξεις κρατών, εμφύλιοι πόλεμοι, συνοριακές διαφορές, κλπ) οι διεθνείς σιωνιστές θα γυρίσουν «ξαφνικά» τους «διακόπτες» στο σημείο των 666 βαθμών Κελσίου, την κατάλληλη «ώρα» και περίοδο: Γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να εκραγούν και να τιναχθούν στον αέρα τα πάντα όλα ή, δηλαδή, έτσι όπως είναι τα από δεκαετίες σχέδια των σιωνιστικών τέκνων κατάρας.

Αυτό το αθέατο, προγραμματισμένο και στην κατάλληλη «ώρα» γύρισμα των «διακοπτών» στους 666 βαθμούς Κελσίου από τους σιωνιστές απογόνους του Ιούδα θα καταλήξει στην πλήρη ανάπτυξη και στη διάχυση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και στην μετέπειτα φρικτή και διακαώς σκοπούμενη από τους «πεφωτισμένους» τυφλοπόντικες ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης. Δυστυχώς, τόσο οι έμμισθες «ντουντούκες» όσο και τα εξαγορασμένα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης και όλα αυτά είτε τα κρύβουν επί χρήματι είτε έχουν κατάμαυρα μεσάνυχτα είτε είναι δουλικά μέλη και χρήσιμοι χάχες στοών, κλπ.

Για να υλοποιηθούν τα ανθρωποκτόνα σχέδιά τους, οι σιωνιστές Εβραίοι προγραμματίζουν εδώ και δεκαετίες, έτσι ώστε οι άνθρωποι, οι λαοί και τα έθνη να βρίσκονται αυξητικά «όλοι εναντίον όλων», που είναι ένα από τα εξόχως αγαπημένα τους μότο, αντικείμενα και πολύ ευχάριστη «απασχόληση». Φυσικά, από αυτό το προγραμματισμένο «πάρτι» της αλληλοκατηγορίας και της αλληλοεξόντωσης δεν θα άφηναν έξω την Αμερική. Εξάλλου, όσοι γνωρίζουν το τι λαμβάνει χώρα στα σιωνιστικά παρασκήνια και τις άφωτες στοές, γνωρίζουν με κάθε βεβαιότητα ότι πλέον δεν υπάρχει η Αμερική! Οι σιωνιστές είναι η Αμερική! (δείτε τα βιβλία μου από τις εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Αλλά, να, εδώ υπάρχει μια ιδιάζουσα και αξεπέραστη δυσκολία: Τα σιωνιστικά γεννήματα εχιδνών την δική τους «περιουσία» και ζάμπλουτο και πλουμιστό υποζύγιό τους, που ονομάζεται Αμερική, δεν μπορούν να την βάλουν ή την θέσουν σε μια τροχιά ενός συμβατικού πολέμου, παρά μόνον η ίδια να συμμετέχει σε παγκόσμιους πολέμους και μάλιστα δε η είσοδός της στα παγκόσμια γεγονότα να λάβει χώρα στην «ώρα» της, έτσι δηλαδή ή όπως ακριβώς έγινε και κατά τον Α΄ και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Εντούτοις, όμως, οι «τυφλοπόντικες» της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» μπορούν να βάλουν εύκολα εμφύλιες φωτιές και να ανοίξουν εισέτι παλαιές και νέες κοινωνικές πληγές και διαμάχες και συγκρούσεις στη υπερδύναμη και «Νέα Βαβυλώνα» Αμερική. Και αυτό, όποτε αποφασισθεί από τις σκοτεινές στοές ότι πρέπει να λάβει χώρα και όταν η εκάστοτε ειδική περίσταση το καλεί για το «καλό» και για την γενικότερη «πρόοδο» και «ανάπτυξη» των Αμερικανών. Και αυτό ακριβώς συνεχίζουν να κάνουν και πάλι και τώρα με σχέδιο και με υποχθόνια μαεστρία στην ταλαίπωρη Αμερική, που στο τέλος οι σκοτεινές δυνάμεις θα την κάνουν «Μερική»!

Σε ιστορική βάση, οι ΗΠΑ έχουν τρεις κύριες κοινωνικές πληγές ή σημεία ασταμάτητης εκρηκτικής εσωτερικής διαμάχης και συγκρούσεων που, όταν αυτά τα θέματα-πληγές τεθούν στο τραπέζι ή ξανανοίξουν, έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα να κατεβάζουν τους Αμερικανούς πολίτες στους δρόμους ή, δηλαδή, στον πολυαγαπημένο σιωνιστικό παρονομαστή με τις διάσημες τρεις λέξεις: «Όλοι εναντίον όλων»! Οι τρεις κύριες κοινωνικές πληγές-ζητήματα που «τρελαίνουν» τους πολίτες των ΗΠΑ και τους κατεβάζουν στα πεζοδρόμια είναι: Οι προεδρικές εκλογές, οι αμβλώσεις και η οπλοκατοχή.

Με δεδομένο τον σιωνιστικώς σκοπούμενο Γ’ ΠΠ, κατά τις προεδρικές εκλογές ορόσημο και «αυλαία» του Νοεμβρίου του 2020, οι σκοτεινές δυνάμεις έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους που κατέληξε στην γνωστή εισβολή και στα γεγονότα στο Αμερικανικό Καπιτώλιο. Επίσης, τα τελευταία χρόνια είδαμε, κατά χρονική συγκυρία και κατά μια ακόμη «σύμπτωση», τις αμερικανικές διαμάχες για τις αμβλώσεις σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ. Και από τις 30-8-2022 έγινε, επίσης και πάλι κατά μια άλλη εισέτι «σύμπτωση», το πρώτο βήμα στο Κογκρέσο για σχέδιο νόμου που απαγορεύει τα τουφέκια εφόδου (οπλοκατοχή). Και πάει λέγοντας.

Ειδικότερα και για παράδειγμα, το θέμα και συγκρουσιακή «παγίδα» περί των προεδρικών εκλογών του 2020 αναβίωσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Κολοράντο, όταν αυτό αποφάσισε, με ψήφους 4-3, ότι ο Τραμπ δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και κρίνεται μη επιλέξιμος για τον Λευκό Οίκο διότι ενεπλάκη σε «ανταρσία». Το Ανώτατο Δικαστήριο απέκλεισε τον Τραμπ από τις προκριματικές εκλογές λόγω του ρόλου του στην «εισβολή των υποστηρικτών του» στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021. Μια απόφαση που κινούνταν σε «αχαρτογράφητα νερά».

Αλλά και οι αρχές του Μέιν έκριναν πως ο Τραμπ «δεν είναι κατάλληλος για να ασκήσει το αξίωμα του προέδρου», εξαιτίας της αιματηρής επίθεσης οπαδών του στο Καπιτώλιο το 2021, με τον Τραμπ να προσφεύγει κατά του αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια στην εσωκομματική διαδικασία των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτεία Μέιν. Συνολικά, περίπου δεκαπέντε ανάλογες διαδικασίες κινήθηκαν σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ με σκοπό να αποκλειστεί ο Τραμπ από τις προκριματικές εκλογές. Όλες αυτές οι διενέξεις περί των προεδρικών εκλογών θα έχουν συνταρακτική συνέχεια, λόγω των σκοτεινών τύπων και των παρασκηνιακών δυνάμεων.

Πέραν αυτών, οι σκοτεινές δυνάμεις ξεκίνησαν και μια ακόμη καινοτόμα πληγή και σύγκρουση. Στις 11 Ιανουαρίου 2024, με εντολή του Ρεπουμπλικάνου κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ τοποθετήθηκαν πλωτά φράγματα στις όχθες του ποταμού Ρίο Γκράντε, ο οποίος αποτελεί φυσικό σύνορο των ΗΠΑ με το Μεξικό και επίσης τοποθετήθηκαν και αγκαθωτά συρματοπλέγματα, μήκους 48 χλμ., γύρω από την πόλη Eagle Pass, για να αποτραπεί η είσοδος παράτυπων μεταναστών στο Τέξας. Αυτή η «φυτεμένη» πολιτειακή-ομοσπονδιακή πλατφόρμα και διελκυστίνδα θα έχει ασύλληπτη συνέχεια και προεκτάσεις.

Σε αυτά προσθέστε έτι και ενδεικτικά και το νεότερο και περίεργο γεγονός που λέγεται «Γέφυρα της Βαλτιμόρης». Η διάσημη Αμερικανίδα ερευνήτρια-δημοσιογράφος Λάρα Λόγκαν έγραψε σε ανάρτησή της: «Πολλαπλές πηγές πληροφοριών: Η κατάρρευση της γέφυρας της Βαλτιμόρης ήταν μια “απολύτως λαμπρή στρατηγική επίθεση” σε κρίσιμες υποδομές των ΗΠΑ και οι υπηρεσίες πληροφοριών μας το γνωρίζουν». Επίσης, ο αντιστράτηγος ε.α. Μάικλ Φλιν και πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ επί προεδρίας Τραμπ, κάνει λόγο για συμβάν τύπου «Μαύρου Κύκνου».

Προσέτι, υπάρχει και η εντεινόμενη συζήτηση για το υπερηφαίστειο Γιέλοουστοουν των ΗΠΑ, που βρίσκεται κυρίως στην πολιτεία του Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ και επεκτείνεται εισέτι και στις Πολιτείες Μοντάνα και Άινταχο. Εκτείνεται γεωγραφικώς σε έκταση 8.980 τ.χλμ. (Κρήτη 8.336 τ.χλμ.). Ο παγκοσμίου φήμης φυσικός Michio Kaku έχει δηλώσει για το υπερηφαίστειο: «Το Yellowstone μόλις σταμάτησε τη λειτουργία του ως πάρκο και συμβαίνει κάτι το τρομακτικό!. Το Yellowstone τελικά εκρήγνυται το 2023»! (18 Μαΐου 2023), «Μια ρωγμή πλάτους 100 ποδιών μόλις άνοιξε το ηφαίστειο Yellowstone»! (11 Ιουνίου 2023).

Τέλος και δυστυχώς για την υπό πλήρη σιωνιστική κατάληψη Αμερική: Οι Ιδρυτές Πατέρες των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν διάσημα μέλη σιωνιστικών «πεφωτισμένων» στοών. Για παράδειγμα, υπάρχουν τεκμηριωμένες ιστορικές αποδείξεις ότι οι δύο πρόεδροι των ΗΠΑ, Τόμας Τζέφερσον και Αλεξάντερ Χάμιλτον, ήταν μαθητές και ακόλουθοι του διάσημου σατανιστή και ιδρυτή του Τάγματος των Ιλλουμινάτι Άνταμ Βάισχαουπτ. Και ερωτώ: Λέτε ότι μπορεί ίσως να είναι κάποιος σκοπός ή απλή φρουρά ή φύλακας σήμερα στο Λευκό Οίκο και να μην ανήκει ταυτόχρονα και σε κάποια στοά ή σε κάποια μυστική εταιρεία; Πόσο μάλλον να μπορεί να είναι ή να γίνει κάποιος πρόεδρος των ΗΠΑ!

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Πηγή triklopodia