Ανατριχιαστική αποκάλυψη: 20 θάνατοι στα ακραία Challenges – Πόσα κερδίζουν οι ομάδες

«Ο φόβος θανάτου φέρνει ακροαματικότητα», τόνισε ειδικός σε θέματα τεχνολογίας για τα «challenges» στο TikTok

Σε σοβαρές αποκαλύψεις σχετικά με τα περιβόητα «challenges», την επικίνδυνη τάση στο TikTok, προχώρησε ο Νίκος Βασιλάκος, ειδικός σε θέματα τεχνολογίας και πρόεδρος της «Internet Now».

Ο κ. Βασιλάκος μιλώντας στο MEGA είπε ότι έχουν υπάρξει 20 θάνατοι σε τέτοιες δοκιμασίες και ανέφερε ακόμη πως από τα «challenges» μια ομάδα μπορεί να βγάζει από 5 μέχρι και 10.000 ευρώ, μπορεί και περισσότερα, όπως ανέφερε.

«Ο φόβος θανάτου φέρνει ακροαματικότητα», τόνισε μιλώντας με αφορμή τον θάνατο στην Ιταλία του Tzane.

Η σχέση του θανάτου του Tzane με τα «challenges»
Ο Tzane με την παρέα του βρισκόταν στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε κάποιο εγκαταλειμμένο χωριό, το οποίο ήθελαν να εξερευνήσουν. Όμως ο Tik Toker κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης έπεσε από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πρόκειται για μία πόλη, η οποία εγκαταλείφθηκε από πολλούς μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Το χωριό υπέστη κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε το 1971, όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητη πόλη.

Στο MEGA μίλησε ένας Tik Toker ο οποίος εξήγησε για ποιο λόγο ο Tzane βρισκόταν στην Ιταλία.

«Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν».