ΑΠΟΨΗ: Ψήφισαν ΝΔ οι υποστηρικτές του κυβερνώντος κόμματος αλλά τους προέκυψε ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟΨΗ: Ξέρεις τι είναι να ψηφίζεις ΝΔ και στην πορεία να προκύπτει ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό  ακριβώς το πολιτικό σκηνικό έχει διαμορφωθεί στην χώρα μας ενώ τελικά φαίνεται να έχουν χαθεί οι ιδεολογικές θέσεις από τα λεγόμενα μεγάλα κόμματα με το ένα να επιχειρεί να ενσωματωθεί στο άλλο με στόχο να μπει για τα καλά στην συνείδηση των ψηφοφόρων του

Αυτό που σίγουρα θα πρέπει να αισθάνονται προδομένοι είναι οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας τα ποσοστά της οποίας αμέσως μετά την ανάληψη της δεύτερης διακυβέρνησης της χώρας μας βρίσκονται σε συνεχή ελεύθερη πτώση.

Αφορμή για αυτή την τεκμηριωμένη και υπαρκτή εκτίμηση αποτελεί η ψήφιση από την πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ που αγνόησαν την άρνηση της ελληνικής κοινωνίας ακυρώνοντας-αγνοώντας μάλιστα ακόμα και την αντίθετη γραμμή του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και αυτών που των ακολουθούν και ψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια για το οποίο τελικά δεν αντιστάθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Μέχρι και στο ΣΥΡΙΖΑ που λόγω ιδεολογικών αντιλήψεων δεν διαφωνεί με τέτοιου είδους νομοσχέδια όπως αυτό για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ακόμα και εκεί υπήρχαν διαφωνίες για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Η Νέα Δημοκρατία ωστόσο της οποίας οι ψηφοφόροι είχαν να το λένε ότι είναι το παραδοσιακό κόμμα που είναι δίπλα στην οικογένεια, στην θρησκεία και σε όλες αυτές τις αντιλήψεις τελικά προέκυψε ΣΥΡΙΖΑ το οποίο από την πλευρά του βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης, Όχι ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση το ΠΑΣΟΚ. Οι επικεφαλής των δύο συγκεκριμένων κομμάτων έχουν αποδείξει μέχρι τώρα ότι δεν είναι και χαρισματικοί ηγέτες. Στοιχείο το οποίο δυστυχώς απουσιάζει από το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας-ή αν θέλετε από το πολιτικό σύστημα της χώρας μας.

Η Νέα Δημοκρατία επίσης έχει κάνει και άλλα-΄ή μάλλον δεν έχει κάνει αυτά που περίμεναν οι ψηφοφόροι της και που περιμένει η ελληνική κοινωνία. Δεν κατάργησε τον νόμο Κατρούγκαλου, ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση για το Σκοπιανό, δεν έχει αντιμετωπίσει την ακρίβεια που καθημερινά καλπάζει ενώ αντίθετα αυξάνονται τα πάντα όπως η τιμή στα διόδια, που υπόσχεται ημίμετρα και ασπιρίνες στα αιτήματα των αγροτών, που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της για το έγκλημα στα Τέμπη, που φτωχοποιεί καθημερινά τα ελληνικά νοικοκυριά, που δεν λέει να αντιμετωπίσει την υπογεννητικότητα, που ανεβάζει το ποσοστό συμμετοχής σε βασικά φάρμακα, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει τα Πανεπιστήμια αγνοώντας την αντίθετη άποψη του φοιτητικού κόσμου και της Εκπαιδευτικής Κοινωνίας και που με τον τρόπο της ιδιωτικοποιεί το ΕΣΥ και που μεταξύ πολλών άλλων δεν έχει καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ-τον έκτακτο φόρο δηλαδή που είχε επιβληθεί λόγω μνημονίων και από την στιγμή που συμφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουμε βγει από τα μνημόνια.

Η ΝΔ τελικά θυμίζει το χειρότερο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Απέχει ολοκληρωτικά από την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή και πολύ περισσότερο από ποτέ η ελληνική κοινωνία.

Αλλά και το ΠΑΣΟΝ τον τελευταίο καιρό δείχνει να πορεύεται χωρίς προσανατολισμό να έχει χάσει την σπιρτάδα που είχε αποκτήσει στις πρώτες μέρες της αρχηγίας του Νίκου Ανδρουλάκη.