(Συνέχεια προηγούμενου άρθρου)…Αυτοκτόνησε ο 70χρονος δράστης – Τρεις οι νεκροί εργαζόμενοι από την ένοπλη επίθεση σε ναυτιλιακή εταιρεία

Τραγωδία με 4 νεκρούς – Ο 70χρονος δράστης φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του

 

(Συνέχεια προηγούμενου άρθρου)…Ένοπλη επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, European Navigation, στη Γλυφάδα, στην οδό Αρτεμισίου 2 και Φλέμινγκ, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/2/2024), σημαίνοντας συναγερμό στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος -σε κατάσταση αμόκ- εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ εναντίον των παρισταμένων.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από το περιστατικό υπάρχουν δύο τραυματίες, ενώ υπάρχουν αναφορές και για έναν νεκρό. Νεκρός εντοπίστηκε και ο δράστης, ο οποίος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, ενώ δίπλα του βρέθηκε και η καραμπίνα του.

Αρχικά ο δράστης παρέμεινε ταμπουρωμένος στο κτίριο, χωρίς να απαντά στις κλήσεις των αστυνομικών και των ειδικού διαπραγματευτή. Από το διέφυγαν οι περισσότεροι εργαζόμενοι, οι οποίοι παρείχαν πληροφορίες στους αστυνομικούς που έσπευσαν στη σημείο.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 το πρωί της Δευτέρας (12/2/2024), όταν ένας 70χρονος πρώην υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρείας εμφανίστηκε στο πάρκινγκ του κτιρίου. Εκεί ο φύλακας του φώναξε να σταματήσει, αλλά ο δράστης του έδειξε το όπλο.

Στη συνέχεια ο 70χρονος ανέβηκε στον ημιόροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και κατευθύνθηκε προς τον δεύτερο όροφο, όπου φέρεται να πυροβόλησε μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι νεκρή.
Αμέσως επικράτησε πανικός και στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε συναγερμός και ισχυρές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο.