Διαψεύδει ο Μαρινάκης την αποκάλυψη Καπνισάκη περί πρότασης Μητσοτάκη σε Κασσελάκη για υπουργείο το 2019!

Βάζει “φωτιές” στο πολιτικό σκηνικό η αποκάλυψη-δήλωση του διευθυντή του πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικό σεισμό προκάλεαε η αποκάλυψη-δήλωση του διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου τοιυ ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Καπνισάκη ότι το 2019 ο σημερινός επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε δεχθεί πρόταση που την αρνήθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αναλάβει Υπουργείο.

Η ΝΔ μέσω του κυβερνητικού της εκπροσώπου έσπευσε σήμερα 5/1 να το διαψεύσει. Ωστόσο συνηθίζεται να λέγεται ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά όπως επίσης ότι η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. .Όλα αυτά θα φανούν στην πορεία.

Σε πρώτη φάση προϊόν επιστημονικής φαντασίας, χαρακτήρισε ο Παύλος Μαρινάκης τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Καπνισάκης, ο οποίος σε συνέντευξή του είπε ότι το 2019 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε δεχθεί πρόταση να αναλάνει υπουργείο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση» και συμπλήρωσε: «Όταν όμως πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καλό».

Μάλιστα, ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε καν τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Κασσελάκη εκείνη την περίοδο. «Δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα» είπε για όσα ακούστηκαν.

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης σε συνέντευξή του στο Documento ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Όπως ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του στο Documento που κυκλοφορεί αύριο Σάββατο 6/1/2024, ήταν ο ίδιος ο Αντώνης Διαματάρης που μεσολάβησε και του πρότεινε χαρτοφυλάκιο στην πρώτη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2019.

Προσθέτει πως η απάντηση που εισέπραξε ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» -με τη σύντομη υπουργική θητεία- ήταν αρνητική.

Όπως λέει ο Μανώλης Καπνισάκης ο οποίος γνωρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη από όταν ήταν 14 ετών: «…ο Στέφανος είχε πολιτικές ανησυχίες και κοινωνικές ευαισθησίες και θα έβρισκε τον τρόπο να ασχοληθεί με την πολιτική. Δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί πουθενά αλλού παρά μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου υπήρχαν στο παρελθόν κρούσεις και από άλλο κόμμα…»

Και προσθέτει:

«Το 2019, προ των εθνικών εκλογών, ο Αντώνης Διαματάρης τον προσέγγισε για λογαριασμό του Κυρ. Μητσοτάκη και του πρότεινε θέση εξωκοινοβουλευτικού υπουργού, την οποία ο Στέφ. Κασσελάκης αρνήθηκε»