Στο Βερολίνο Αλλοδαποί βίασαν μάνα δύο παιδιών μπροστά στον σύζυγό της

Κατηγορίες έχουν ασκηθεί σε τρεις Αφρικανούς μετανάστες με εκτεταμένο ποινικό μητρώο, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό και ομαδικό βιασμό μητέρας δύο παιδιών σε πάρκο στην Γερμανία. 

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο πάρκο Görlitzer στο Βερολίνο το πρωί της 21ης ​​Ιουνίου, αλλά οι κατηγορίες και οι βασικές λεπτομέρειες σχετικά με τους υπόπτους μόλις δημοσιοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα.

Μια 27χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών, ο σύζυγός της και δύο πολίτες της Γεωργίας, φέρεται να πλησίασαν εμπόρους ναρκωτικών και αγόρασαν κοκαΐνη, αναφέρει η Welt .

Τράβηξαν την προσοχή τουλάχιστον πέντε ανδρών που τους έστησαν ενέδρα, χτυπώντας τον σύζυγο με ξύλα και κλαδιά και του έκλεψαν 1.200 ευρώ.

Παράλληλα, τρεις από τους υπόπτους επιτέθηκαν στη γυναίκα και τη βίασαν ομαδικά ενώ ο σύζυγός της ήταν ανήμπορος να κάνει κάτι.

Ένας κοντινός κάτοικος άκουσε τις κραυγές της γυναίκας και ειδοποίησε τις αρχές.

Τα δικαστικά έγγραφα που εξετάστηκαν από τη Welt δείχνουν ότι οι κατηγορούμενοι είναι Αφρικανοί παράνομοι μετανάστες με ποινικό μητρώο και ψευδώνυμα που βρίσκονται στην Γερμανία υπό αμφίβολες συνθήκες στην καλύτερη περίπτωση.

  • Ο Osman B., 21 ετών, είναι πολίτης της Σομαλίας που κατοικεί στη Γερμανία τουλάχιστον από το 2016. Δεν έχει μόνιμη διεύθυνση και η άδεια διαμονής του έχει λήξει. Είναι γνωστός με 10 ψευδώνυμα και έχει επτά εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων.
  • Ο Boubacar B., 22 ετών, είναι ένας αποτυχημένος αιτών άσυλο από την Γουινέα που εισήλθε στην Γερμανία το 2017. Είναι γνωστός με άλλα τέσσερα ψευδώνυμα και έχει εννέα εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων.
  • Ο Mountaga D., 22 ετών, είναι επίσης πολίτης της Γουινέας. Διαμένει σε εγκατάσταση υποβοηθούμενης διαβίωσης και του χορηγήθηκε «ανεκτή διαμονή» μετά από μια αποτυχημένη προσφορά ασύλου. Έχει τρεις εγγραφές στο ομοσπονδιακό μητρώο εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας για σωματική βλάβη.

πηγή: https://www.el.gr/