Η λίστα Έπσταϊν και ο ισχυρισμός ότι ο Στίβεν Χόκινγκ συμμετείχε σε όργιο με ανήλικες

Δεν τελειώνουν οι αποκαλύψεις για το σεξουαλικό σκάνδαλο με την περιβόητη λίστα Έπσταϊν.
Οι ισχυρισμοί για όργιο του εκλιπόντος επιστήμονα βρίσκονται μεταξύ άλλων στα έγγραφα που βγήκαν στη φόρα για την υπόθεση Έπσταϊν.

 

Τις τελευταίες ώρες στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ παγκοσμίως «φιγουράρει» μεταξύ άλλων και το όνομα του επιστήμονα, Στίβεν Χόκινγκ.

«Ο Τζέφρι Έπσταϊν ήταν έτοιμος να ανταμείψει έναν φίλο ενός από τα θύματά του, εάν μπορούσαν να αποδείξουν ότι οι ισχυρισμοί του θύματος ήταν ψευδείς, συμπεριλαμβανομένου του ότι ο καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ συμμετείχε σε όργιο ανηλίκων», σύμφωνα με τη δημοσιοποίηση του εγγράφου του δικαστηρίου.

Ειδικότερα, στο email που έστειλε στην πρώην ερωμένη και συνεργό του στην κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών, ο παιδεραστής μεγιστάνας ανέφερε τα εξής:

«Μπορείς να προσφέρεις αμοιβή σε οποιονδήποτε από τους φίλους, τους γνωστούς ή τους συγγενείς της Virginia Guiffre είναι πρόθυμος να βοηθήσει να αποδειχθούν ψευδείς οι ισχυρισμοί της. Οι πιο ισχυροί [ισχυρισμοί] είναι αυτός με το δείπνο με τον Κλίντον και η νέα εκδοχή στις Παρθένες Νήσους ότι ο Στίβεν Χόκινγκ συμμετείχε σε όργιο με ανήλικα άτομα».

Ο Βρετανός επιστήμονας, που πέθανε το 2018, είχε επισκεφθεί το περιβόητο νησί του Έπσταϊν το 2006 κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου σε κοντινό νησί.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση (και κινεί υποψίες) είναι ο λόγος που ο Έπσταϊν -ο οποίος αυτοκτόνησε στη φυλακή το 2019- είχε κάνει προσπάθειες να καταρρίψει κάτι που ούτως ή άλλως παρέμενε ένας απλός…ισχυρισμός!

Πάνω από 170 ονόματα διασημοτήτων έχουν δημοσιοποιηθεί, συμπεριλαμβανομένων των Naomi Campbell, Bill Clinton, Alan Dershowitz, Leonardo DiCaprio και Michael Jackson, αν και κανένας δεν έχει κατηγορηθεί για αδίκημα συγκεκριμένα.

Η Guiffre ισχυρίζεται στο έγγραφο ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ με πολλούς πολιτικούς και εξέχοντες χρηματοδότες, συμπεριλαμβανομένου του δισεκατομμυριούχου Tom Pritzker και του κυβερνήτη του Νέου Μεξικού Bill Richardson.

πηγή: https://www.el.gr/