Στην λίστα του παιδεραστή Epstein και ο Bill Gates

Στην λίστα περιλαμβάνονται ο Γούντι Άλεν, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Θορμπγιόρν Γιάγκλαντ, πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας, ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ και ο πρώην πρόεδρος της Barclays Τζες Στάλεϊ.

 

Ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον αναμένεται να αναγνωριστεί ως “John Doe 36” σε ένα σωρό δικαστικών εγγράφων που σχετίζονται με τον εκλιπόντα παιδεραστή!

Ωστόσο, η υπόθεση, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία των ΗΠΑ, που δεν ίσως προκαλέσει τεράστιο πολιτικό σεισμό, έχει περισσότερο ζουμί!

Ονόματα που αναδείχθηκαν από την λίστα ήταν ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμς Μπερνς, και η Κάθριν Ρούμλερ, σύμβουλος του Λευκού Οίκου υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, μαζί με άλλες προσωπικότητες, όπως ο αριστερός καθηγητής και ακτιβιστής Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος ήθελε να δει τους ανεμβολίαστους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων Ριντ Χόφμαν και ο Λόρενς Σάμερς, πρώην πρόεδρος του Χάρβαρντ και διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου υπό τον Ομπάμα.

Επίσης περιλαμβάνονται ο Γούντι Άλεν, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Θορμπγιόρν Γιάγκλαντ, πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας, ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ και ο πρώην πρόεδρος της Barclays Τζες Στάλεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019, ο Τζέφρι Έπσταϊν φέρεται να αυτοκτόνησε ενώ περίμενε την δίκη του! Η πρώην συνεργάτιδά του Γκίλεν Μάξγουελ, καταδικάστηκε καθώς στρατολογούσε ανήλικα παιδιά για να τροφοδοτήσει τον Αμερικανό χρηματιστή και το περιβάλλον των πελατών του.

Ο αδελφός του αποθανόντος δισεκατομμυριούχου παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν προσπάθησε να αποκτήσει τα ιατρικά αρχεία του αδελφού του την ημέρα που πέθανε, αλλά του είπαν ότι δεν υπήρχαν.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν από τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Tucker Carlson, πριν από μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Mark Epstein τον δείχνει να ζητά την αναφορά που συντάχθηκε από την ομάδα έκτακτων ιατρικών υπηρεσιών που μετέφερε το σώμα του Jeffrey Epstein έξω από το κελί του στη φυλακή του Μανχάταν, αλλά του είπαν κυβερνητικοί υπάλληλοι ότι δεν μπορούσαν να την βρουν στο σύστημα υπολογιστή.

«Από τώρα, μου λέτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε την [αναφορά προνοσοκομειακής φροντίδας];» ρώτησε ο Επστάιν.

«Όχι για τις 10 Αυγούστου 2019, όχι», απάντησε ο υπάλληλος. «Δεν υπάρχει στη βάση δεδομένων. Δεν ξέρω γιατί.”

Ο Μαρκ υποστήριξε ότι η επίσημη ιστορία γύρω από τον θάνατο του αδελφού του είναι «πολλές κραυγαλέες βλακείες».

πηγή: https://www.el.gr/