Έχουν ξεφύγει! Γερμανός Βουλευτής της Αριστεράς θεωρεί ως δικαίωμα να λεηλατούν μετανάστες τα παντοπολεία

Καλώς τους δεχόμαστε...

Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στη Γερμανία χαρακτηρίστηκε ρατσιστής επειδή παραπονέθηκε για τους μετανάστες που λεηλατούν μαζικά το κατάστημά του, ενώ ένας αριστερός πολιτικός τάχθηκε στο πλευρό των εγκληματιών, λέγοντας ότι “δικαιούνται” να κλέβουν.

Ο διευθυντής του παντοπωλείου Gatzke δήλωσε στη Bild ότι οι κλέφτες που κλέβουν τεράστιες σακούλες γεμάτες προϊόντα είναι συνήθως μετανάστες, με περίπου το ένα τρίτο από αυτούς να είναι Τυνήσιοι.

Κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού στο σούπερ μάρκετ Edeka στο Ρέγκενσμπουργκ, ένας άνδρας έκλεψε προϊόντα αξίας 140 ευρώ, ενώ ο διευθυντής έχει επίσης προσπαθήσει να σταματήσει κλέφτες που έκλεβαν τρόφιμα αξίας 300 ευρώ.

“Στην τσάντα υπήρχαν οινοπνευματώδη ποτά: βότκα και λικέρ και πάλι. Είναι μουσουλμάνοι – μήπως ήθελαν να μεταπωλήσουν το αλκοόλ;”, ρώτησε ο Gatzke.

“Για ποιο λόγο χρειάζεστε 10 τσιπούρες και τόσες γαρίδες; Κανείς δεν τα κλέβει αυτά επειδή πεινάει”, πρόσθεσε.

Ο Gatzke σημείωσε ότι οι δράστες κλέβουν ακόμη και τσάντες για ψώνια αξίας έως και 2,50 ευρώ.

Ωστόσο, καταγγέλθηκε ως “ρατσιστής” επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις μαζικές λεηλασίες και στη συνέχεια επικρίθηκε από τον Ferat Koçak, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Βερολίνου για το κόμμα Η Αριστερά.

Παίρνοντας το μέρος των εγκληματιών, ο Koçak πρότεινε ότι οι μετανάστες “δικαιούνταν” να κλέβουν επειδή η κυβέρνηση δεν τους έδινε αρκετά δωρεάν χρήματα σε κοινωνικές παροχές.

“Θα έλεγα ότι οι άνθρωποι παίρνουν πίσω αυτό που δικαιούνται”, ανέφερε ο Koçak στο X.

“Ένα από τα κεντρικά προβλήματα είναι ότι οι αρχές είναι υπερφορτωμένες και πολλοί πρόσφυγες δεν λαμβάνουν ούτε αυτά που χρειάζονται για να ζήσουν”, πρόσθεσε.

Ο αριστερός απαίτησε να δοθούν άμεσα σε περισσότερους μετανάστες άδειες εργασίας “ώστε να μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους ανεξάρτητα”.

Ωστόσο, το συναίσθημα του Koçak απορρίπτεται όλο και περισσότερο από τους απλούς Γερμανούς, με τη χώρα να γίνεται το τελευταίο μεγάλο ευρωπαϊκό έθνος που αρχίζει να μιλά ανοιχτά για επαναμετανάστευση.

Το κόμμα κατά της μαζικής μετανάστευσης AfD έχει επίσης αυξήσει ραγδαία τη βάση υποστήριξής του, παρά τις προσπάθειες του κατεστημένου να απαγορεύσει εντελώς το κόμμα στο όνομα της “δημοκρατίας”.

Εν τω μεταξύ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα σούπερ μάρκετ αναγκάζονται τώρα να προσλαμβάνουν άτομα που στέκονται στην έξοδο και ελέγχουν τις αποδείξεις με τα καρότσια των αγορών, λόγω της προσπάθειας να αναχαιτίσουν τις μαζικές λεηλασίες.

Πηγή pentapostagma