Ποιο όνομα πρώην προέδρου ακούγεται για το Σεξουαλικό σκάνδαλο στις ΗΠΑ

GREECE 24 LOGOΑναμένεται να βγουν ονόματα γνωστών Αμερικανών στη φόρα που με κάποιον τρόπο εμπλέκονται στην βρώμικη υπόθεση.

 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, θα παρουσιαστεί περισσότερες από 50 φορές με το ψευδώνυμο «John Doe 36» σε μια σειρά δικαστικών εγγράφων που σχετίζονται με μια αγωγή κατά του Τζέφρι Έπσταϊν το 2015 που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το ABC News.

Οι αναφορές θεωρείται ότι συνδέονται με προσπάθειες της κατήγορου του Έπσταϊν, Virginia Giuffre, να πείσει τον Κλίντον να καταθέσει εναντίον του καταδικασθέντος παιδεραστή.

Θυμίζουμε πως ο Τζέφρι Έπσταϊν συνδέθηκε με την ελίτ της αμερικανικής κοινωνίας και καταδικάστηκε για πολλά σεξουαλική εγκλήματα, που μεταξύ άλλων αφορούσαν και κακοποίηση μικρών κοριτσιών!

«Τα έγγραφα – που πρόκειται να δημοσιοποιηθούν από την Τρίτη – δεν αναμένεται να εμπλέξουν τον ίδιο τον Κλίντον σε παράνομη δραστηριότητα», όπως μεταδίδεται.

Ο Κλίντον, ο οποίος φωτογραφήθηκε στο παρελθόν με τον Έπσταϊν και πέταξε με το ιδιωτικό του τζετ σε πολλές περιπτώσεις, έχει αρνηθεί ότι είχε άσεμνες σχέσεις με τον καταδικασμένο μεγαλοεκδότη.

Ωστόσο και μόνο η εμπλοκή του ονόματος του πρώην Αμερικανού προέδρου σε μία τόσο βρώμικη υπόθεση κινεί υποψίες.

Τα ονόματα περισσότερων από 170 ατόμων – γνωστών μόνο με τα ψευδώνυμα “John and Jane Does” στο παρελθόν – που είχαν όλοι τους δεσμούς με τον Epstein, αναμένεται να αποκαλυφθούν στα έγγραφα αφού η ομοσπονδιακή δικαστής του Μανχάταν Loretta Preska αποφάσισε λίγο πριν τα Χριστούγεννα ότι θα αποσφραγιστούν το νέο έτος.

Λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς, τα έγγραφα αναμένεται να δημοσιευτούν από τις 2 Ιανουαρίου.

Αρκετά άτομα που προσδιορίζονται στα έγγραφα έχουν ήδη αποκαλύψει τη σχέση τους με τον Έπσταϊν ή το άθλιο κύκλωμα εμπορίας σεξ.

Πολλοί κατήγοροι και φερόμενα θύματα αναμένεται να κατονομαστούν, μαζί με άτομα που εργάστηκαν για τον Έπσταϊν όλα αυτά τα χρόνια, ήταν μέρος του στενού κύκλου του ή φέρεται να συμμετείχαν στα εγκλήματά του.

Ένα τέτοιο άτομο περιλαμβάνει τον πρίγκιπα Άντριου (Δούκας της Υόρκης), με τον οποίο η Μάξγουελ (κόρη του Τζέφρι Έπσταϊν) και ο ίδιος ο Έπσταϊν φέρεται να είπαν στην καταγγέλλουσα, Virginia Giuffre, να κάνει σεξ σε πολλές περιπτώσεις.

Μερικά από τα έγγραφα αναμένεται να περιλαμβάνουν μαρτυρία μιας γυναίκας γνωστής ως «Jane Doe 162», η οποία κατέθεσε ότι ήταν με τον πρίγκιπα Andrew σε ένα πάρτι το 2001 στο αρχοντικό του Epstein στη Νέα Υόρκη, όπου η Giuffre, που τότε ήταν μόλις 17 ετών, ισχυρίστηκε ότι της είπαν να κάνει σεξ μαζί του.

Ο Βρετανός Δούκας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώρισε ποτέ τον Giuffre, παρόλο που έχουν εμφανιστεί φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί.

πηγή: https://www.el.gr/