Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας 17 της «ομάδας κρούσης» στου Ρέντη που έκαναν χρήση φωτοβολίδων

 

GREECE 24 LOGO

Στενεύει ο κλοιός για πέντε ακόμα άτομα

Στην διαδικασία της ταυτοποίησης 17 ατόμων που φαίνεται ότι αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, δηλαδή της ομάδας των χούλιγκαν που έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, φέρεται να έχει προχωρήσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ την ίδια στιγμή υπάρχουν ακόμη 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων τα οποία λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Η έρευνα για το βράδυ του Σαββάτου που εκτυλίχθηκαν τα επεισόδια και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη εξελίσσεται και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

Ήδη, φέρονται να έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον πέντε άτομα σε πρώτη φάαη, τα οποία εμφανίζονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών που προκαλούν επεισόδια και άλλες καταστάσεις, εκ των οποίων οι τρεις θεωρείται δεδομένο όπως εκτιμούν οι αρχές ότι βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ