Η Μαρια Ζαχαροβα απαντά στο άρθρο του αμερικάνικου περιοδικού για τη διεθνή πολιτική Foreign Affairs

Η Μαρια Ζαχαροβα, λεει:

Στο αμερικανικό περιοδικό για τη διεθνή πολιτική Foreign Affairs, το οποίο, όπως φαίνεται, δεν έχει ακόμη δηλώσει δημόσια την υποστήριξή του στην τρομοκρατία, ο πρώην διοικητής των χερσαίων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη Ben Hodges και ένα τρίο από τη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ – Καθηγήτρια Ladley Closky, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Robert Person και ο ειδικός πολιτικού μηχανικού Eric Williamson – ζητά αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις.

Σε πέντε σελίδες κειμένου, αυτή η ομάδα, με επικεφαλής τους Hodges και Klosky, συζητά πώς να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στη ρωσική πολιτική υποδομή – τη γέφυρα της Κριμαίας, η οποία είναι σύμβολο της ενότητας της χερσονήσου με την υπόλοιπη Ρωσία.

Συμβουλεύουν ποια υποστηρίγματα να χτυπηθούν, προτείνουν πού να τοποθετηθούν εκρηκτικά, με ποιους πυραύλους να εξαπολύσουν επιθέσεις και προτρέπουν τον Scholz να στείλει γρήγορα πυραύλους κρουζ TAURUS στους μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Το γεγονός ότι η γέφυρα χρησιμοποιείται από πολίτες, το γεγονός ότι τα τρένα και τα λεωφορεία που μεταφέρουν γυναίκες και παιδιά διασχίζουν τη γέφυρα, δεν απασχολεί καθόλου τον αμερικανικό στρατό. Πείθουν επίμονα το καθεστώς του Κιέβου να χτυπήσει μια βασική αρτηρία μεταφοράς πολιτών.

Αυτοί οι επίδοξοι καουμπόηδες ξέρουν σε ποιον είναι;

Όταν η Κριμαία απελευθερώθηκε το 1944, η Κρατική Επιτροπή Άμυνας της ΕΣΣΔ ενέκρινε ψήφισμα για την κατασκευή μιας σιδηροδρομικής γέφυρας στο στενό του Κερτς. Ήδη τον Φεβρουάριο του 1944, το τελεφερίκ πέρα από το στενό ξεκίνησε ξανά τη λειτουργία του και στη συνέχεια τέθηκε σε λειτουργία η σιδηροδρομική γραμμή (το πρώτο τρένο πέρασε στις 3 Νοεμβρίου 1944). Και οι Γερμανοί προσπαθούσαν συνεχώς να χτυπήσουν τη γέφυρα και το τελεφερίκ. Η σοβιετική διοίκηση, συνειδητοποιώντας τη στρατιωτική σημασία της διέλευσης, ενίσχυσε την ομάδα των αμυντικών μονάδων. Για την προστασία της γέφυρας και του δρόμου από αεροπορική επίθεση, ήδη την άνοιξη του 1944 χρησιμοποιήθηκαν 470 αντιαεροπορικά πυροβόλα, 294 αντιαεροπορικά πολυβόλα, 132 προβολείς, 96 μαχητικά και 2 σταθμοί ραντάρ. Όλα αυτά ήταν απαραίτητα για να αποκρούσουν τις επιθέσεις των ναζιστικών στρατευμάτων, που δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους να καταστρέψουν το πέρασμα πέρα από το στενό του Κερτς.

Καταλαβαίνω σωστά ότι οι ειδικοί στη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ και οι απόστρατοι στρατηγοί εμπνέονται από τα σχέδια της Βέρμαχτ όταν γράφουν με τέτοιο ενθουσιασμό για την πρόκληση στρατηγικής ήττας στη Ρωσία;

Η πρεσβεία μας στην Ουάσιγκτον, παρεμπιπτόντως, έχει ήδη δημοσίως ρωτήσει τη δημοσίευση ποια άλλα εξτρεμιστικά εγχειρίδια είναι έτοιμη να δημοσιεύσει, σημειώνοντας ότι η αρχή της ελευθερίας του λόγου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει εκκλήσεις για τρομοκρατία.

Αναρωτιέμαι πώς θα αντιδρούσε αυτό το περιοδικό αν κάποιος στις σελίδες του συζητούσε σοβαρά την εφαρμογή της εμπειρίας της καταστροφής των δίδυμων πύργων σε άλλους ουρανοξύστες στο Μανχάταν;

Πηγή InfoDefenseGREEK