Στη Μαγούλα 57χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω χρεών και την απειλή πλειστηριασμού

GREECE 24 LOGO

 

Συνεχίζει να φέρνει τραγωδίες η φτωχοποίηση των πολιτών στην χώρα μας’

Στην Μαγούλα Αττικής σορός άνδρα εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο διώροφης οικίας, εντός της οποίας εκδηλώθηκε #πυρκαγιά, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο, επί της οδού Αθανασίου Διάκου. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 3 οχήματα αλλά ήταν αργά για τον 57χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές φαίνεται πως ο άνδρας έβαλε μόνος του τη φωτιά στο σπίτι και εν συνεχεία έθεσε τέλος στη ζωή του με μία καραμπίνα.

Ο λόγος που προχώρησε σε αυτή την πράξη δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί με την έρευνα των Αρχών να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Πληροφορίες ωστόσο που προέρχονται από μαρτυρίες ανθρώπων στην περιοχή αναφέρουν ότι ο 57χρονος είχε φθάσει σε απόγνωση λόγω χρεών στην Τράπεζα και για να μην του κάνουν έξωση και πλειστηριασμό προφανώς αποφάσισε πρώτα να βάλει φωτιά στο σπίτι του και μετά να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σε αυτή την περίπτωση σαφώς θα πρόκειται για ένα ακόμα θύμα των μνημονίων και των αποτυχημένων πολιτικών που έχουν εξαθλιώσει ολόκληρη τη μεσαία τάξη.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ