Ο Τούρκος Φατίχ Τερίμ αντί Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό

GREECE 24 LOGO

 

Επαφές Ατζούν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των πράσινων στην Τουρκία

Μετά τον Τουρκο Εργκίν Αταμάν που από το καλοκαίρι έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του μπασκετικού Παναθηναϊκού ένας ακόμα Τούρκος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους Φατίχ Τερίμ ο οποίος αντικατέστησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία.

Η πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ έγινε γνωστή από το «τριφύλλι» μέσω ανάρτησης γράφοντας στα ελληνικά: «Γεια σου Παναθηναϊκέ».

Ο Τούρκος τεχνικός από την πλευρά του έγραψε στα social media: «Γεια σου Παναθηναϊκός». Στα ελληνικά και αναδημοσιεύοντας την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την πρόσληψή του.

Κάτω απ’ την ανάρτηση του Τερίμ, πολλοί Τούρκοι έσπευσαν να σχολιάσουν. Κυρίως οπαδοί της Γαλατάσαραϊ, οι οποίοι τον λατρεύουν και τον θεωρούν ως την σημαντικότερη προσωπικότητα στην ιστορία της ομάδας τους. Του εύχονται λοιπόν να τα πάει καλά και να πετύχει στο «τριφύλλι».

Στο μεταξύ ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας φαίνεται να κινείται για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Παναθηναϊκού στη γειτονική χώρα, μετά τη συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί όπως σχεδόν όλοι το ξέρουν είναι γνωστός για τις παραγωγές και τις συνεργασίες του στην Ελλάδα. Ο Τούρκος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σημαντικά στα τηλεοπτικά δρώμενα, είναι έτοιμος να κάνει ένα ακόμη… μπάσιμο. Αυτή τη φορά στα αθλητικά. Ο λόγος είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ. Έτσι η εξέλιξη αυτή φαίνεται λογική.

Όπως αναφέρει μάλιστα δημοσιογράφος απ’ τη γειτονική χώρα, ο Ατζούν έχει ήδη αρχίσει επαφές για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης αποκλειστικά των αγώνων του Παναθηναϊκού στην Τουρκία. Προκειμένου να μπορούν να δουν στη γειτονική χώρα τα όσα κάνει η ομάδα που θα καθοδηγεί ο Τερίμ.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας έχει την συνδρομητική πλατφόρμα ΕΧΧΕΝ και μέσω αυτής θέλει να πάρει τα δικαιώματα των «πράσινων». Με προοπτική να μεταδίδει τους αγώνες τους στο TV8.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, στην Τουρκία είναι απ’ τις πρώτες ειδήσεις στην γειτονική χώρα. Αυτό τό θέλει να εκμεταλλευτεί επιχειρηματκά ο Ατζούν προς όφελος και των δύο πλευρώ,.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ