Έχουν παραδοθεί 24 F-16 στην Ουκρανία. Ο πόλεμος εισέρχεται στην πιο επικίνδυνη φάση του

Κανάλι Telegram “Militarist”: 12 μαχητικά F-16 στάλθηκαν στην Ουκρανία σιδηροδρομικώς και οδικώς στις αρχές Νοεμβρίου. Η Ουκρανία έχει τώρα πιθανώς 24 F-16.

Είναι διάσπαρτα και αποσυναρμολογούνται σε αποθήκες σε κατοικημένες περιοχές γύρω από αεροπορικές βάσεις. Τα αεροδρόμια Starokonstantinov, Dolgintsevo και οι βάσεις του κόμβου του Κιέβου δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, καθώς δέχονταν συχνά επιθέσεις. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μερικά από αυτά έχουν ήδη καταστραφεί εδώ.

Αεροπορικά αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου που πετούν στη Ρουμανία, την Πολωνία και τη βόρεια Μαύρη Θάλασσα σχεδιάζονται για τον εντοπισμό στόχων και τη δημιουργία κλειδαριών ραντάρ.

Μόλις συμβεί αυτό, τα F-16 θα επιχειρήσουν να αποφύγουν τα ρωσικά μαχητικά εκτοξεύοντας πυραύλους αέρος-αέρος AIM-120 και χαμηλά υψόμετρα. Μέσω του συστήματος ανταλλαγής δεδομένων Link 16, το αεροσκάφος έγκαιρης προειδοποίησης και ελέγχου θα κατευθύνει τον πύραυλο για να νικήσει τα ρωσικά αεροσκάφη.

Προβλέπεται ότι ορισμένα από τα αεροσκάφη θα παραμείνουν στην Ουκρανία και τουλάχιστον 36 αεροσκάφη θα παραμείνουν σε χώρες του ΝΑΤΟ και θα χρησιμοποιηθούν για επίθεση και ταχεία επιστροφή στα σύνορα του ΝΑΤΟ.

Στο πρώτο στάδιο, οι επιθέσεις μέσω της Ουκρανίας θα δοκιμαστούν, αλλά εάν αυτό δεν λειτουργήσει, η τακτική επίθεσης θα επεξεργαστεί πλήρως μέσω των βάσεων του ΝΑΤΟ.

Η Ρωσία έχει πει ότι αν συμβεί αυτό, θα χτυπήσει τις βάσεις, με κίνδυνο να ενεργοποιηθεί το Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ. Η συμμαχία θέλει να προχωρήσει στην τελευταία αλλά πιο επικίνδυνη τακτική για να υπονομεύσει την αεροπορική υπεροχή της Ρωσίας.

Θα ωθήσουν τη Ρωσία στο οριακό σημείο και η επιθυμία τους για μια μεγάλη σύγκρουση που θα πυροδοτήσει το Άρθρο 5 είναι το τελευταίο ατού της Χίλαρι και της Νούλαντ.

Για τη Ρωσία, ο κίνδυνος σύγκρουσης με το ΝΑΤΟ θα αυξηθεί πάρα πολύ.

Το μέρος όπου η Ουκρανία θα επωφεληθεί περισσότερο από τα στοιχεία πληροφοριών του ΝΑΤΟ είναι η ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Η APU μπορεί να εκτελέσει τόσο επίγεια όσο και εναέρια διόρθωση ραντάρ από το Δέλτα του Δούναβη και τη βόρεια Τουρκία. Επιθέσεις από τη βόρεια Ουκρανία θα μπορούσαν να εξαπολυθούν με αεροσκάφη στην Πολωνία.

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία θα μπορούσε να επιχειρήσει ένα άμεσο χτύπημα στην ανατολική Ουκρανία και να διεξάγει μια αποφασιστική αερομαχία με περισσότερα F-16 και λιγότερη υποστήριξη του ΝΑΤΟ.

Σε γραμμές επίθεσης που παρέχουν πιο αποτελεσματική υποστήριξη στο βορρά και το νότο, οι ΗΠΑ σχεδιάζουν κάποια επιτυχία με τη βοήθεια των συνταξιούχων πιλότων F-16 που έχουν συγκεντρώσει από όλο τον κόσμο και των σημερινών πιλότων του ΝΑΤΟ.

Ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι Ουκρανοί πιλότοι θα σταλούν σε επικίνδυνες ζώνες.

Η Ρωσία έχει προσαρμοστεί και έχει ξεπεράσει όλα τα θαυματουργά όπλα που έστειλε το ΝΑΤΟ. Τώρα είναι η σειρά του τελευταίου wunderwaffe – των μαχητικών F-16.

Πηγή twitter