Κατάργηση αυτοκινήτων – «Σχέδιο κατάργησης των αυτοκινήτων»! Δημοσιογράφος αποκαλύπτει

Κατάργηση αυτοκινήτων! Δημοσιογράφος αποκαλύπτει

Κατάργηση αυτοκινήτων – Να μην οδηγείς και να είσαι… ευτυχισμένος!

Η Katie Hopkins είναι Αγγλίδα δημοσιογράφος των μέσων ενημέρωσης, αρθρογράφος, πολιτική σχολιάστρια και πρώην επιχειρηματίας.

Σε ένα βίντεο του 2022 είχε αναφερθεί και εκείνη στην θεωρία συνωμοσίας της κλιματικής κρίσης, η οποία, σύμφωνα με την ίδια στοχεύει και τα αυτοκίνητα που οδηγάμε!

Όπως είχε τονίζει χαρακτηριστικά:

«Λένε ότι η ιδέα είναι η μείωση εκπομπών αερίων, η ενθάρρυνση των ανθρώπων στην ποδηλασία ή, η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς για να αναγνωρίσουν ότι το αυτοκίνητο δεν  είναι η πιο γρήγορη επιλογή.

Ο παραλογισμός όλου αυτού του σκεπτικού είναι προφανής αλλά, τι πρόκειται να κάνουν οι άνθρωποι; Να οδηγούν

Άκουσα μια κυρία στο ραδιόφωνο να λέει, -“λοιπόν, εάν οι τιμές των καυσίμων συνεχίσουν να ανεβαίνουν, οι άνθρωποι θα πρέπει να μην χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα τους”. Και αυτή ακριβώς είναι η υπόδειξη! Αυτή είναι η πραγματική στρατηγική πίσω από όλα αυτά. Να κάνουν όσο το δυνατόν πιο άβολη την χρήση του αυτοκίνητου σας, προκειμένου να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και να ξεκινήσει η διαδικασία αφαίρεσης του  δικαιώματος ιδιοκτησίας ιδιωτικού οχήματος

Το σχέδιο είναι, κανείς στο Ηνωμένο Βασίλειο να μην έχει ιδιωτικό αυτοκίνητο μέσα σε πέντε χρόνια».

Δείτε την συνέχεια:

Tο 2035 αντί του 2030 η απαγόρευση των αυτοκινήτων βενζίνης και diesel στην Ελλάδα Η κατάργηση των αυτοκινήτων με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης και diesel στη χώρα μας, λαμβάνει παράταση για 5 επιπλέον έτη.

Οι πρεσβευτές των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκριναν την κατάργηση των θερμικών κινητήρων στα νέα αυτοκίνητα από το 2035, καθώς η Γερμανία ήρε το βέτο της με αντάλλαγμα την εισαγωγή εξαίρεσης για τα συνθετικά καύσιμα που θα παραχθούν μελλοντικά.

Το κείμενο προβλέπει ότι τα νέα αυτοκίνητα θα εκπέμπουν μηδενικό CO2, πράγμα που απαγορεύει ντε φάκτο τα αυτοκίνητα με κινητήρες βενζίνης, ανακοίνωσε η σουηδική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ο ACEA (Ένωση Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου) από την πλευρά του αντέδρασε, αναφέροντας πως οι ευρωβουλευτές πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στον κλάδο. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες συμφώνησαν με τις αποφάσεις για τους στόχους που αφορούν τη μείωση των ρύπων έως το 2030, συμπληρώνοντας όμως πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθούν. Με δεδομένο ότι ο κλάδος βρίσκεται σε μία περίοδο βιομηχανικού μετασχηματισμού, το χρονοδιάγραμμα γίνεται όλο πιο πιεστικό.

Ο πρόεδρος του ACEA και Διευθύνων Σύμβουλος της BMW, Oliver Zipse, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεδομένης της αστάθειας και της αβεβαιότητας που βιώνουμε παγκοσμίως καθημερινά, οποιαδήποτε μακροπρόθεσμη ρύθμιση που υπερβαίνει αυτή τη δεκαετία είναι πρόωρη σε αυτό το πρώιμο στάδιο. Αντίθετα, απαιτείται μια διαφανής αναθεώρηση στα μισά του δρόμου προκειμένου να καθοριστούν οι στόχοι μετά το 2030. Μια τέτοια αναθεώρηση θα πρέπει πρώτα από όλα να αξιολογήσει εάν η ανάπτυξη της υποδομής φόρτισης και η διαθεσιμότητα πρώτων υλών για την παραγωγή μπαταριών θα είναι σε θέση να ταιριάξουν με τη συνεχιζόμενη απότομη αύξηση των ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία εκείνη τη στιγμή».