Εκπληκτικός ο ΠΑΟΚ 0-6 την Κηφισιά, άσφαιρος ο Ολυμπιακός με Ατρόμητο

 

Επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας οι Θεσσαλονικείς

 

Έκρυψε το τόπι ο ΠΑΟΚ στην 15η αγωνιστική της Super League 1 και αφού δεν έφθασε σε σκορ ρεκόρ, σταμάτησε τελικά στο νικηφόρο 0-6 στο εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά.

Με τον τρόπο αυτό και πάνω απ’ όλα πανάξια οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας .

Ο νεαρός σταρ Κωνσταντέλιας άνοιξε το σκορ από νωρίς για τον δικέφαλο του Βορρά που είχε και δύο ακυρωθέντα γκολ και απέδειξε ότι συνεχίζει να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ενώ οι Τόμας και Ντεσπόντοφ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 0-3 στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν όμως ασταμάτητη στον αγώνα και βρήκε τρεις ακόμη φορές δίχτυα με Μουργκ, Οζντόεφ και Τσιγγάρα.

Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός χωρίς τον Φορτούνη στην σύνθεσή του ήταν άσφαιρος και έμεινε στο 0-0 στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι ερυθρόλευκοι που είχαν δύο δοκάρια πάντως, έκλεισαν αγωνιστικά το 2023 έχοντας την 3η θέση στην γενική κατάταξη με 32 βαθμούς.

Σκόνταψε όμως και η ΑΕΚ που έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με τον Πανσερραϊκό δείχνοντας και πάλι τις αδυναμίες της στην αμυντική γραμμή.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ