Έξωση οικογένειας με ΑμεΑ: Χαμός με οδοφράγματα κατοίκων! Έφεραν τα ΜΑΤ!!

Έξωση 74χρονης και του 58χρονου γιου της που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας πραγματοποιήθηκε στα Άνω Πετράλωνα, ενώ σημειώθηκε και ένταση μεταξύ κατοίκων και δυνάμεων των ΜΑΤ

 

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης σε περιοχή των Πετραλώνων στην Αθήνα για την έξωση οικογένειας με ΑμεΑ. Αγανακτισμένοι πολίτες από την εμφάνιση των ΜΑΤ στράφηκαν εναντίον τους αποκαλώντας ΝΤΡΟΠΗ για την παρουσία τους εκεί.

Όλα άρχισαν από την εκτέλεση έξωσης μίας οικογένειας με δύο μέλη ΑμΕΑ. Το σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, χάθηκε σε πλειστηριασμό το 2022.

Η έξωση της 74χρονης και του 58χρονου γιου της που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας πραγματοποιήθηκε στα Άνω Πετράλωνα, ενώ σημειώθηκε και ένταση μεταξύ κατοίκων και δυνάμεων των ΜΑΤ.  Από νωρίς το πρωί της Τρίτης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται στη συμβολή των οδών Τιμοδήμου και Καλλισθένους στα Άνω Πετράλωνα.

Κατά το παρελθόν έγιναν τρείς προσπάθειες έξωσης από το σπίτι οι οποίες όμως απέτυχαν.

Σήμερα ωστόσο τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο. Ομάδα αλληλέγγυων μαζί με κατοίκους της περιοχής εμπόδισαν τις αρχές να απομακρύνουν το φορτηγάκι που είχε τα πράγματα της οικογένειας!

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έστησαν μέχρι και πρόχειρα οδοφράγματα με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, από ΙΧ μέχρι και γλάστρες.

Για τον λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν άνδρες των ΜΑΤ όπου έσπευσαν στο σημείο.

Αρχικές πληροφορίες για χρήση χημικών δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς ώρας