GEWKWN : ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ : ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ GEWKWN: Έχουμε προειδοποιηθεί εδώ και δεκαετίες από κάποιους Γέροντες μεταξύ αυτών και Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ, γι’ αυτά που θα ζήσουμε πολύ σύντομα, δυστυχώς η πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοιες προειδοποιήσεις. Ο Θεός, μας έχει προειδοποιήσει ξανά και ξανά, αλλά οι περισσότερες από αυτές τις προειδοποιήσεις έχουν πέσει στο κενό.

Αναμένονται να ξεσπάσουν παγκόσμια αλλά και τοπικά μεγάλα γεγονότα, περάσαμε πολύ δύσκολα χρόνια, έπρεπε όμως να περπατήσουμε μέσα στο σκοτάδι για να μπορέσουμε να δούμε το φως! Έπρεπε να γίνει έτσι για να χωρίσει η ήρα από το στάρι….. Ο πλανήτης Γη όπως τον ξέρουμε θα πάψει να υπάρχει….. ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ζούμε σε έναν ασταθή κόσμο που έφτασε στα όρια του. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ: ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Παιδιά μου, από την ώρα που πήρε την εντολή ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, άρχισαν παντού να αυξάνονται με δριμύτητα Γεωλογικές καταστροφές σε όλο τον κόσμο, αυτά είναι τα πρώτα σημάδια της καταστροφής της κακής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν κάποιοι. Αυτήν την τεχνολογία ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα την παραλύσει, Θα κάνει τους παγκοσμιοποιητές να γονατίσουν. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ…… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 9/12/2023:

1. Παιδιά μου, ο πόλεμος που έρχεται ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ( Όπως το λέτε εσείς) δηλαδή τα πρώτα που θα κτυπηθούν θα είναι οι Δορυφόροι για να παραλύσουν τα συστήματα.

2. Στην Αμερική αν δεν αλλάξει κάτι θα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μέσα σε μια νύχτα

3. Θα ακολουθήσει η Γερμανία, ο Καναδάς, το Βατικανό και μετα από λίγο διάστημα θα ακολουθήσει η Αγγλία, η Ιταλία για να σωθεί θα επαναφέρει το δικό της εθνικό νόμισμα όπως και η Ελλάδα.

4.Θα καταρρεύσουν πρώτα κάποιες τράπεζες στην Αμερική και θα ακολουθήσουν, αμέσως, κάποιες τράπεζες της Ευρώπης.

5. ΠΙΘΑΝΟΝ, αν δεν αλλάξει η κατάσταση στην Αμερική, ΙΣΩΣ δούμε την οικονομική κατάρρευση στις μέρες των Χριστουγέννων

6. Αν συμβεί αυτό τότε θα ξεσηκωθεί ο κόσμος στην Αμερική και θα ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ……… ΙΣΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

7. Στην Ελλάδα η οικονομική καταστροφή δεν θα συμβεί εξ ολοκλήρου

8. Μετα από τα γεγονότα , ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, διότι στην Κωνσταντινούπολη θα βρίσκεται ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, ο άνθρωπος του Χριστού, και θα είναι Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ, ο οποίος θα καλεί τον κόσμο όλο να έρθουν κοντά στον ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…… θα κηρυχθεί το Ευαγγέλιο σε όλο τον πλανήτη

9. Πρώτα οικονομική κατάρρευση και μετα όλα τα υπόλοιπα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ:

Από το 2013 Ο Γέροντας προειδοποιούσε ότι η Αμερική θα καταστραφεί, H οργή του λαού που είναι στην Αμερική θα ενεργοποιήσει την Θεία Δύναμη η οποία θα επιβάλει την τάξη, και η τάξη θα επιβληθεί με τον μεγάλο σεισμό και την καταστροφή, η απληστία που έχει πέσει σε αυτό το κράτος που λέγεται Αμερική θα σβήσει…….

8 Ιούν 2020 -Η πτώση της μεγάλης Αυτοκρατορίας της Αμερικανικής, θα ξεκινήσει με ένα γενικό ξεσηκωμό – εμφύλιο και θα συμπληρωθεί με τον μεγάλο σεισμό στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.

Triklopodia 14 Σεπ 2021: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ προειδοποιούσε ότι η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, το Δολάριο θα γίνει άχρηστο, το δε ευρώ θα εξανεμιστεί, δεν θα υπάρχει το ευρώ. Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες θα πέσουν τα κεφάλαια, από την Ελλάδα τα κεφάλαια θα φύγουν….. θα γίνει πραγματικά ένας μεγάλος χαμός, θα τα ζήσετε όλα αυτά, ο κόσμος θα τρομάξει με αυτά όλα, όμως θα είναι και για καλό διότι οι άνθρωποι θα μάθουν επιτέλους την αλήθεια και θα αποκαλυφθούν αυτοί που τα έχουν δημιουργήσει…… Την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η κατάρρευση των τραπεζών θα ρίξουν το ‘’ηλεκτρονικό σύστημα’’ το internet και όλα τα άλλα δεν θα δουλεύουν για κάποιες ώρες, ίσως και περισσότερο, το ίδιο θα συμβεί και με τον ηλεκτρισμό.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ: Παιδιά μου να προετοιμαστείτε για το οικονομικό κραχ, θα προσπαθήσουν να κλείσουν όλες τις πηγές για να μην γίνονται συναλλαγές…. ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ…. Όλα αυτά θα έρθουν με μεγάλη σφοδρότητα…. Με όλα αυτά θα έχουμε αυτοκτονίες , εξεγέρσεις, εμφυλίους πολέμους, σε διάφορες χώρες.

Έρχεται ο ΝΟΜΟΣ, έρχεται η ΑΛΗΘΕΙΑ, εσείς παιδιά μου μείνετέ με την αλήθεια και να είστε ……… στον Νόμο του Θεού, να είσαστε αυτοί που πρέπει να είσαστε, σας λέω την αλήθεια, αυτήν την ώρα να είστε αγάπη προς τον Θεό και να είστε ευσπλαχνία προς τον πλησίον σας

Έρχονται οι ώρες παιδιά μου, σας παρακαλώ, σας ειδοποιώ, σας μιλώ μέσα από την ψυχή μου ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, δεν σας προειδοποιώ γιατί δεν είμαι άξιος εγώ, αλλά έχω εντολή να σας μεταφέρω τα ουράνια να σας πω την ΑΛΗΘΕΙΑ, αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ που ακούω στην ψυχή μου, που έρχεται. Αγαπάτε τον Κύριο σας αγαπάτε τον χριστό σας, αγαπάτε την Ορθοδοξία, αγαπάτε τις εκκλησίες γιατί η εκκλησία είσαστε εσείς………..

Πηγή triklopodia
Μέσω GEWKWN